Beste Wildlife Camera

Bent u op zoek naar de beste Wildlife Camera? Als uw antwoord ja is, dan ben ik hier om u te helpen. Een van de belangrijkste argumenten voor de Wildlife Camera is dat ze er geweldig uitzien ongeacht wat de huidige trend is, waar de huidige Wildlife Camera niet in de mode zou blijven.

De Wildlife Camera is tijdloos. Ze zijn trendy ongeacht wat de huidige trend is. Het uitzoeken van de beste Wildlife Camera, kan echter moeilijk zijn. Dankzij de vele opties beschikbaar in de markt.

Echter, om het gemakkelijk voor u te maken, heb ik met de hand een aantal van de beste Wildlife Camera uitgekozen. Maar voordat ik verder ga en mijn suggesties met u deel, laten we eens een kijkje nemen naar de beste Wildlife Camera.

Dus hier gaan we!

Beste Wildlife Camera

Zoals eerder vermeld, heeft de markt een heleboel opties te bieden. Daarom kan het kiezen van een van de beste Wildlife Camera een moeilijke taak zijn. Echter, om het gemakkelijk voor u te maken, heb ik met de hand een aantal van de beste Wildlife Camera uitgekozen.

Beste Keuze
Braun Wildcamera Black300
€89,99
Coolblue.nl
SECACAM Wild-Vision Wildcamera Premium Pack Full HD 5.0
€121,77
2 new from €121,77
as of november 30, 2021 3:41 pm
Amazon.nl
Denver WCT-8010
€59,99
Coolblue.nl
1

Bushnell 12MP Natureview Cam Essential HD Groen Low Glow

162,99
Coolblue.nl
as of november 17, 2021 8:42 am

Met de Bushnell 12MP Natureview Cam Essential HD maak je foto- en video opnames in het wild. Hiermee detecteer je bewegingen rondom je huis of in de natuur, zowel overdag als 's nachts. Met deze wildcamera maak je 12 megapixel foto's en hd 720p resolutie video's met geluid. Deze beelden leg je vast tot een afstand van 30 meter via de bewegingssensor. De camera beschikt over low glow verlichting waarmee je dieren, zoals reeën en varkens, onopvallend filmt. Je gebruikt de Natureview Cam in alle weersomstandigheden, van -20°C tot 60°C. De opslagcapaciteit is uitbreidbaar tot 32 GB.

2

SECACAM Wild-Vision Wildcamera Premium Pack Full HD 5.0

121,77
2 new from €121,77
Free shipping
Amazon.nl
as of november 30, 2021 3:41 pm

Features

 • Wildkamera testwinnaar van de Duitse jachtkrant – opmerking: zeer goed – de Duitse jachtkrant heeft verschillende wildcamera's getest. Daarbij werden aspecten zoals de reikwijdte van bewegingsmelder en nachtzicht, activeringsvertraging en bediening in de beoordeling opgenomen. Wij zijn blij dat de Wild-Vision Full HD 5.0 als testwinnaar werd uitgerust.
 • In minder dan een minuut klaar voor gebruik, want 8 GB SDHC kaart + 4 batterijen zijn al aan de voorzijde in de camera geplaatst.
 • Afbeeldingen van hoge kwaliteit overdag en nacht – 12 megapixels geïnterpoleerde resolutie voor 1080p foto's en video's, onzichtbare flitser met 40 No Glow Black LEDs, bereik 20 meter, IP 54 waterdicht, responstijd minder dan 1 seconde.
 • Gebruik: als fotoval voor dierobservatie, bewakingscamera voor objecten, tuin en eigendom, en als jachtcamera. Functies: Timelapse, pauze, timer, serie-opname, wachtwoordbescherming.
 • Inhoud: 8 GB SDHC, 4 batterijen, montageriem, gedetailleerde Duitse handleiding en snelhandleiding, USB- en videokabel.
3

Braun Wildcamera Black700phone

★★★★★
159,00
Coolblue.nl
as of november 17, 2021 8:42 am

Met de Braun Wildcamera Black700phone detecteer je bewegingen rondom je huis of in de natuur. Zowel overdag als 's nachts maakt de camera foto- en video opnames. Wanneer de camera een beweging detecteert, ontvang je direct de HD beelden via e-mail of MMS. Zo spot je bijvoorbeeld een hert die langs de camera loopt, zonder dat je continu naar de camera hoeft te kijken. Dankzij de 48 zwarte infrarood led lampen voeg je extra licht toe aan de opnames tot 25 meter. Dit licht is onzichtbaar voor het menselijk oog en ook voor dieren. Door de camouflage coating blijft de camera onopvallend in de natuur. Alle foto's en video's worden opgeslagen op een SD kaart tot maximaal 32 GB.

4

SECACAM HomeVista Wildcamera, groothoek, nachtzicht, bewegingsmelder, wilddiercamera, jachtcamera, huisbeveiliging

Amazon.nl
as of november 30, 2021 3:41 pm

Features

 • Alles in één oogopslag – 100 graden groothoeklens, bewegingsmelder met nachtzicht (passieve infraroodsensor), onzichtbare flitser (56 black leds met 940 nm), 15 meter bereik, en 0,4 seconden activeringstijd, je hoeft niets te missen wat in het bos, op je perceel of in je terrein gebeurt.
 • Hoge kwaliteit – foto's met 5 MP (natief) tot 12 megapixel (geïnterpoleerd) hoge resolutie en Full HD 1080p video's. Nachtfoto's zijn door de automatische belichtingsregeling en het hoge aantal leds bijzonder scherp.
 • Praktische functies – naast de foto- en videofunctie breiden functies zoals timelapse, serie-opnamepauze en timer het toepassingsgebied van de wilddierkamer.
 • Outdoor bewaking – als draadloze en weerbestendige (beschermingsklasse IP 54) buitencamera met goede camouflage, ideaal in de nabije omgeving, voor bewaking van grondstuk en eigendom, en voor de jacht of dierfotografie.
 • Risicovrije aankoop - n-tv De berichtenzender zegt, de SECACAM HomeVista is de meest betrouwbare camera en maakt met afstand de beste opnamen. Bovendien is SECACAM een Duitse fabrikant en biedt u een gratis servicehotline uit Duitsland (geen Call Center)
5

Seissiger Wildcam Special-Cam 4G - Supersim Edition

★★★★★
299,00
Coolblue.nl
as of november 17, 2021 8:42 am

Let op: deze Supersim Edition camera beschikt over SIM-lock, waardoor hij alleen werkt met de Supersim prepaid multi-netwerkkaart. De Seissiger Special-Cam 4G- Supersim Edition is een draadloze robuuste wildcamera waarmee je natuurbeelden maakt en verstuurt. Je ontvangt een prepaid Supersim sim-kaart die niet afhankelijk is van een provider. Deze simkaart geeft je toegang tot een portaal om je foto's te bewaren en ordenen. Via de app bekijk je direct de opnames. Je maakt foto's met 12 megapixels en video's in full hd resolutie met geluid tot 30 seconden. Daarnaast beschik je over verschillende functies, zoals een seriemodus, timermodus en timelapsemodus. Dankzij de 48 zwarte infrarood led lampen voeg je extra licht toe aan de opnames. Dit licht is onzichtbaar voor het menselijk oog en ook voor dieren. Door de camouflage coating blijft de camera onopvallend in de natuur. De camera is spatwaterdicht en bestand tegen vochtige weersomstandigheden. Alle foto's en video's worden opgeslagen op een SD kaart van maximaal 32 GB.

6

BlazeVideo Wifi-wildcamera, 24 MP, beveiligingscamera met 2304 x 1296 H.264 MP4/MOV video

116,99
Amazon.nl
as of november 30, 2021 3:41 pm

Features

 • 1. Unieke draadloze wifi- en bluetooth-verbinding: de wifi- en bluetooth-technologie met een laag stroomverbruik en een gratis en gebruiksvriendelijke app maakt het mogelijk om je camera's via een mobiele telefoon te bedienen en foto's van de achteruitrijcamera naar je camera te sturen naar je telefoon. Geen maandelijkse kosten. Er is geen afstandsbediening nodig. Alles wat je hoeft te doen is binnen het wifi-signaalbereik te blijven.
 • 2. 24 megapixel standbeeld en 1296P-video: met een eersteklas optische lens met grote kijkhoek van 110°, vervormingscorrectietechnologie en een ultramoderne beeldsensor, die kristalheldere, perfecte 24-megapixel-beelden en HD 1296P H.264 MP4-video's registreert.
 • 3. Snelle aftreksnelheid en lange aftrekafstand: snelle aftrektijd van 0,5 seconden geactiveerd en totale kenhoek van 110° (bij geactiveerde zijbewegingssensoren) en tot 23 m lange aftrekafstand (minder dan 25° C) bij normaal/hoge gevoeligheid) zul je niets missen.
 • 4. Ondersteuning van 256 GB SD-kaart: de draadloze bluetooth-trailcamera ondersteunt 256 GB SDHC-SD-kaart (niet meegeleverd). Met een SD-kaart met grote capaciteit kun je veel foto's opslaan, zonder je zorgen te hoeven maken over het tijdig wissen van foto's of video's.
 • 5. Flexibele instellingen en uitstekende functies: 3 modi beschikbaar (alleen foto, alleen video, foto + video), lusopname, temperatuur, datum, tijd, maanfase afdruk, serienummer voor de identificatie van meerdere camera's, time-laper, timer voor het instellen van de werkperiode, wachtwoord beschermd. Extreem lange levensduur van de batterij ter plaatse (in stand-bymodus) tot 8 maanden met 8 x AA-batterijen (niet inbegrepen).
7

Braun Wildcamera Black300

★★★★★
89,99
Coolblue.nl
as of november 17, 2021 8:42 am

De Braun Wildcamera Black300 is een wildcamera die geschikt is voor foto en video opnames. Dankzij de led sensor gebruik je de camera zowel overdag als 's nachts. Daarnaast gebruik je de camera als beveiligingscamera. Je legt wilde dieren onopvallend vast in de natuur door de camouflage coating. Het menu bedien je eenvoudig met de meegeleverde afstandsbediening. Met de meegeleverde riem bevestig je de camera aan een boom. De camera is spatwaterdicht en bestand tegen vochtige weersomstandigheden. Alle foto's en video's worden opgeslagen op een SD kaart tot maximaal 32 GB.

8

Suntek Mini wildcamera, 24 MP, 1296P bluetooth, wifi met bewegingsmelder, nachtzicht, wildlife jachtcamera, wilddiercamera met nachtzichtbeweging, waterdicht IP66.

Amazon.nl
as of november 30, 2021 3:41 pm

Features

 • 【WiFi-verbinding + app-bediening】 Met de wifi-functie kun je de wildcamera ook bedienen als deze op een hoge of niet gemakkelijk bereikbare plaats wordt geplaatst. Download de app (WiFiCameraSum) op je mobiele telefoon en maak verbinding met wifi. Vervolgens kun je foto's en video's opnemen en controleren of direct in real-time bewaken.
 • 【Engel met hogere resolutie en grotere detectie】Suntekcam WiFi-301 wildcamera 24 MP kristalhelder beeld, 1296P HD-video's met audio en 90° detectiehoek helpen je om meer details van de dierenwereld te beleven. WiFi-301 is geen netwerkcamera (WiFi-limiet ligt binnen 50 m)
 • 【Marktleidende mini-wildcamera】 Met de mini-camerabehuizing is de wifi-301wildcamera zo klein als een handpalm en kan met één hand worden vastgehouden. is draagbaar voor alle outdooractiviteiten.
 • 【4 batterijen en laag energieverbruik】Deze nieuwe voor nachtzichtcamera heeft slechts vier batterijen nodig, wat het gewicht vermindert, zodat je hem buiten kunt houden. Door het extreem lage stroomverbruik in stand-by werking kan de levensduur worden verlengd.
 • 【Eenvoudige installatie】Ultraheldere TFT-LCD-resolutie biedt een betere ervaring bij het browsen van foto's op de camera. Wildcamera testwinnaar ondersteunt TF (Micro SD) - (gratis 16G-kaart). Kan direct worden gebruikt (voor gebruik vooraf formatteren)
9

Denver WCT-8010

★★★★★
59,99
Coolblue.nl
as of november 17, 2021 8:42 am

Let op: je plaatst een microSD kaart in deze camera van maximaal 32 GB.Wilde dieren leg je vast op beeld met de Denver WCT-8010, zowel op foto als video. Als de 3 bewegingsdetectie sensoren van de camera een beweging waarnemen, start de camera met een opname. Het bereik van deze sensoren is 25 meter en ze hebben een triggersnelheid van 0,3 seconde. Je kiest voor de opnames uit een foto van 5, 8 of 12 megapixel of een full hd video. Zodra de zon ondergaat, schakelt de camera automatisch over naar infrarood. Op die manier werkt het model zowel overdag als 's nachts. Via het 2 inch beeldscherm of met de meegeleverde afstandsbediening stel je de camera gemakkelijk in. Je hoeft niet bang te zijn dat de camera nat wordt. Het apparaat is namelijk waterbestendig met een IP65 certificering.

10

COOLIFE Wildcamera Fotoval 21MP 1080P HD jachtcamera nachtzicht bewegingsmelder IP67 waterdicht & stofdicht 3-zone infraroodsensor 125 ° groothoek nachtzichtcamera met 32G geheugenkaart

88,99
Amazon.nl
as of november 30, 2021 3:41 pm

Features

 • 【Hoge gevoeligheid】 Inductiedesign: maximaal detectiebereik: 125 graden. Infraroodflitsbereik 20 m Zijinductiehoek: elke detectie van ca. 60 graden en een indrukwekkende sluittijd van 0,2 seconden zorgt ervoor dat elke herkende beweging in real-time wordt gedocumenteerd
 • 【Low Power design】De wildcamera bevindt zich in een energiebesparende modus als er geen dier of menselijk lichaam wordt gedetecteerd. Dit kan een lange tijd in de bereiding van alarm zijn. Zodra het dier zich (het menselijk lichaam) in het detectiebereik bevindt, begint de camerafunctie onmiddellijk met het opnemen van foto's of video's. (De starttijd bedraagt 0,2 seconden). Houd belangrijke momenten snel vast. Wordt geleverd met een 32 GB Micro SD-geheugenkaart
 • 【Afbeelding van hoge kwaliteit】 De Coolife jachtcamera is een digitale bewakingscamera met 2020 nieuwe versie 21 megapixels en 2,4 inch. De camera maakt gebruik van warmtegevoelige technologie en de detectie van personen gebeurt via infraroodverlichting. 8 megapixel CMOS-sensor, kan infraroodfotografie gebruiken om zwart-witbeelden en video's in het donker te krijgen. 49 IR-leds leveren het licht dat nodig is voor het opnemen van foto's of video's zonder het object te overbeloven
 • 【Toepassingsgebied】 Cameraal voor de jacht. observatie van dieren, planten of gebeurtenis. Automatische PIR-opnamemodus: als je PIR-sensoren (passief infrarood) activeert, herkent de camera de plotselinge verandering van de omgevingstemperatuur, die door de beweging van het spel in een regio van interesse wordt veroorzaakt, en activeert de opname van foto's/video's. De versnelde fotografie is perfect om bloeiende planten en nestelende vogels te observeren, zelfs zonsopgang en zonsondergang
 • 【Opmerking】 Gebruik 8 AA 1,5 V alkalinebatterijen (niet meegeleverd) (let op: meng geen oude en nieuwe batterijen). Micro SD/SDHC-geheugenkaarten ondersteunen tot 32 GB

Conclusie

Dus dat waren een paar van de beste Wildlife Camera. Echter, als u verward bent over welke u zou moeten kopen, dan stel ik voor dat u een kijkje neemt naar de functies en wat de behoeften zijn die u wilt vervullen. Elk van deze Wildlife Camera biedt u uitstekende prestaties. Bovendien krijgt u veel comfort. Er zijn ook een heleboel functies die u zult terugvinden bij deze Wildlife Camera. Dus ga je gang, bekijk ze en zie wat de beste optie voor u is.

Voel je vrij om contact met ons op als u vragen heeft over onze blog of recensies. We zijn blij om u te helpen met uw aankoopbeslissing op elke manier die we kunnen.

4.1/5 - (66 stemmen)

Plaats een reactie