Beste Waterblazer Hond

Tijd is kostbaar en daarom zijn wij hier om uw tijd te besparen met het meest nuttige artikel over beste Waterblazer Hond die u ooit zult tegenkomen. We hebben 45 uur geïnvesteerd om klaar te komen met deze lijst van beste Waterblazer Hond. Ooit gehoord van iets dat zowel boeiend als productief is? Nee? We zijn hier met iets spannends voor u.

Deze Waterblazer Hond zullen u een voorbeeldig gevoel geven terwijl u ze gebruikt. Heeft een koper vaak verschillende gedachten zoals zal de Waterblazer Hond bevredigende resultaten bieden? Is dit het bestede geld waard? Wat zijn de nadelen? Om al uw twijfels op te lossen en u de meeste verduidelijking te geven, zijn we hier met een lijst van beste Waterblazer Hond.

Qua naam en beeld kan alles een beetje op elkaar lijken. Daarom bestaat dit artikel uit kenmerken samen met een lijst van beste Waterblazer Hond om uw gedachten te vereenvoudigen. Onder de verschillende factoren die van invloed zijn op de beslissing van de koper, hebben we niets opgeofferd. Wij hebben de informatie met inachtneming van alle aspecten, zoals potentie, eigenschappen, prestatieniveau, vermogen, en prijskwaliteit aangeboden. Daarom hoeft u zich geen zorgen te maken over de verkeerde keuze.

Indien gekozen uit de aanbevolen lijst, zult u geen spijt hebben van het kopen van de Waterblazer Hond. Elke Waterblazer Hond zal u het beste resultaat en geweldige ervaring bieden. U hoeft zich geen zorgen te maken wanneer u er een koopt. U bent misschien verward door de vele soortgelijke Waterblazer Hond die beschikbaar zijn, maar deze lijst zal u helpen bij het kiezen van de beste. We hebben dit gemaakt vanuit het oogpunt van de consument rekening houdend met hun behoeften en wensen als een prioriteit.

We hebben elk stukje informatie met nauwkeurigheid en betrouwbaarheid vermeld. Daarom kunt u hier gemakkelijk op vertrouwen en kunt u met een gerust hart kopen. Weet je waarom we alleen de beste Waterblazer Hond aanbevelen? Het is omdat wij volledig onderzoek met de hulp van deskundige analyse hebben gedaan overwegend elk product en de meningen van gebruikers.
Vandaar, u kan op deze lijst vertrouwen en de beste eruit kiezen.

Beste Waterblazer Hond

Zoals eerder vermeld, heeft de markt een heleboel opties te bieden. Daarom kan het kiezen van een van de beste Waterblazer Hond een moeilijke taak zijn. Echter, om het gemakkelijk voor u te maken, heb ik met de hand een aantal van de beste Waterblazer Hond uitgekozen.

Beste Keuze
1

Qumax Professionele Hondenföhn met 4 Opzetstukken – Waterblazer voor Honden – Stil Design – Compact en Modern - Zwart

★★★★★
134,95
Bol.com
as of oktober 11, 2021 12:31 am

Features

Afmetingen22 x 40 cm
Aantal consumenteneenheden (CE)1
Aantal producten in consumenteneenheid (CE)1
Geschikt voor type dierhaarLang en kort
Gewicht4755 g
Kleurzwart
Product gewicht5.1 kg
Product hoogte20 cm
Type dierHond
Verpakking breedte203 mm
Verpakking hoogte292 mm
Verpakking lengte446 mm

Met de professionele hondenföhn is jouw harige vriend binnen enkele momenten weer helemaal droog en klaar om geknuffeld te worden. Heerlijk rollen door de modder of rennen door regenplassen, honden kunnen soms flink ravotten en daarbij nat of vies worden. Dat is nu geen enkel probleem meer want met de praktische waterblazer voor honden blaas je de vacht binnen een handomdraai droog en zacht, net zo snel en gemakkelijk als in een hondensalon. Het stille design met 4 verschillende opzetstukken is de ideale uitkomst voor elk hondenbaasje.

Eenvoudig in gebruik

De blaaskracht en temperatuur kunnen eenvoudig worden ingesteld via de draaiknoppen, zo kun je de waterblazer volledig naar de wensen van jouw viervoeter instellen en kun je de temperatuur instellen tussen de 30 en 50 graden. Met de sterke blaaskracht föhn je zelfs de dikste vachten gemakkelijk droog. Bovendien heeft deze een lange flexibele slang van twee meter voor ultiem gebruiksgemak. Zo zijn alle plekken makkelijk bereikbaar en is de hondenföhn veilig in gebruik. Het design is modern, compact en zeer eenvoudig in gebruik.

Zeer stil design

Deze waterblazer is zeer gebruiksvriendelijk voor baasje én hond. Zo is het apparaat met 60 decibel een van de stillere varianten, dit is een groot voordeel want zo ervaart de hond veel minder stress tijdens het föhnen. Bovendien zal de hond zo ook sneller aan de hondenföhn wennen. Een zeer stille waterblazer voor je hond, maar tegelijk ook zeer krachtig.

Verschillende opzetstukken

Met de vier verschillende opzetstukken heb je altijd een geschikte keuze voor het gewenste resultaat. Zo kun je de kam gebruiken om klitten te verwijderen en de vacht heerlijk zacht te blazen, het ronde opzetstuk werkt uitstekend om de vacht fluffy te föhnen. Het breedste opzetstuk is uiterst geschikt voor het drogen van de gehele vacht, terwijl de platte goed is voor delen van de vacht; bijvoorbeeld wanneer de pootjes nat zijn van het rennen door plassen.

De Qumax Hondenföhn

✔ Weinig geluid, hoge blaaskracht

✔ Inclusief 4 verschillende opzetstukken

✔ Snel, veilig en gemakkelijk in gebruik

✔ Lange flexibele slang voor gebruiksgemak

✔ Modern en compact design

Blaas jouw viervoeter snel en eenvoudig droog met de krachtige maar stille hondenföhn.

Wat krijg ik?

✔ Hondenföhn

✔ 4 verschillende opzetstukken

✔ Handleiding

Specificaties

✔ Afmetingen: 48 x 29 x 26 cm

✔ Kleur: zwart

✔ Materiaal: plastic frame

2

Comfywise Professionele Hondenföhn met 4 Opzetstukken - Bijgeleverde Hondenborstel - Waterblazer voor Honden - Zwart

★★★★★
109,95
Bol.com
as of oktober 11, 2021 12:31 am

Features

Afmetingen17 x 35 cm
Aantal consumenteneenheden (CE)1
Aantal producten in consumenteneenheid (CE)1
Geschikt voor type dierhaarLang en kort
Gewicht4610 g
KleurZwart
Product gewicht4 kg
Product hoogte20 cm
Type dierHond
Verpakking breedte255 mm
Verpakking hoogte242 mm
Verpakking lengte390 mm

Met de professionele hondenföhn blaas je jouw hond binnen een hondomdraai droog. Heerlijk rennen door plassen en rollen door de modder, honden kunnen soms flink ravotten en daarbij nat en vies worden . Dit is geen enkel probleem! Geef jouw hond een salonbeurt allemaal in de comfort van jouw eigen huis. Zo hoef je niet naar de hondensalon en kun je gemakkelijk jouw hond een schoonmaakbeurt geven. De hondenföhn wordt inclusief 4 verschillende opzetstukken en een hondenborstel geleverd. Precies wat jij nodig hebt om jouw viervoeter helemaal te verwennen.

Optimaal gemak

De hondenföhn is voorzien van elk gemak. Met de draaiknoppen kan je eenvoudig de temperatuur en blaaskracht instellen. Zo blaas je jouw harige viervoeter snel droog of hij nou een beetje nat is of super nat is. De temperatuur kan je zelf instellen tussen de 30 en 70 graden. En voor de luchtdruk… deze gaat tot wel 50 ms. Honden houden van een frisse wind in hun gezicht en hangen bijvoorbeeld daarom graag uit een autoraam. Je blaast dus eigenlijk jouw harige viervoeter met de dikste vacht met genot droog! Naast al deze voordelen kun je als hondenbaasje rekenen op de flexibele buis die tot wel 2,7 meter uitrekbaar is. Zo blaas je jouw hond droog met ultiem gebruiksgemak.

Alles zonder stress

Elke hond verdient een salon beurt! Een beurt waar de viervoeter zich op gemak voelt zonder harde geluiden die stress veroorzaken. Deze hondenföhn is ontworpen om gebruikt te worden op een stand zo laag als 60 decibel. Andere waterblazers zijn normaal gesproken veel harder. Dit veroorzaakt stress voor de hond. Het stille design van Comfywise zorgt ervoor dat jouw hond een heerlijke ervaring heeft. Zo went de hond aan het gebruik van de föhn. Hierdoor zal jouw hond vaker een salonbeurt thuis willen!

Opzetstukken en hondenborstel

Elke hondenföhn is voorzien van vier verschillende opzetstukken en een hondenborstel. Zo heb je altijd een geschikte keuze voor het gewenste resultaat. Elke opzetkop heeft een bepaalde functie. De ronde opzetkop werkt fantastisch als je de vacht van jouw hond fluffy wilt föhnen. En de breedste opzetstuk is uiterst geschikt voor het drogen van de gehele vacht. Voor bepaalde delen van de vacht is de platte opzetkop uitstekend te gebruiken. Denk aan het drogen van de pootjes als ze nat zijn geworden van het rennen door plassen. Om je viervoeter helemaal te verwennen wordt er een gratis borstel meegeleverd. Deze is uitermate geschikt om losse haren en klitten te verwijderen maar ook om een lekkere massage te geven.

Let op!: de opzetstukken kunt u vinden in het zijkant van de verpakkingspiepschuim!

De Comfywise Hondenföhn
✔️ Weinig geluid; <60 decibel
✔️ Harde blaaskracht 25 ms
✔️ Handmatig instelbare temperaturen
✔️ Flexibele slang; uitrekbaar tot wel 2,7 meter
✔️ Inclusief 4 verschillende opzetstukken
✔️ Inclusief meegeleverde hondenborstel
✔️ Vlug, veilig en eenvoudig te gebruiken

Blaas jouw harige vriend vlug en met gemak droog met de krachtige stille hondenföhn.

Wat krijg ik?
✔️ Hondenföhn
✔️ 4 verschillende opzetstukken
✔️ Flexibele slang
✔️ Meegeleverde hondenborstel
✔️ Handleiding

Specificaties
✔️ Gewicht: 4 KG
✔️ Afmetingen: 35 x 17 x 20
✔️ Voltage: 230V / 50Hz
✔️ Vermogen: 500W - 2400W
✔️ Windsnelheid: 25m/s - 50m/s
✔️ Temperatuur: 30ºC - 70ºC
✔️ Kleur: zwart
✔️ Materiaal: aluminium en ABS plastic

3

Gridbyt professionele hondenfohn – hondenborstel – voor een mooie vacht

★★★★★
109,95
Bol.com
as of oktober 11, 2021 12:31 am

Features

Afmetingen35 x 17 cm
Aantal consumenteneenheden (CE)1
Aantal producten in consumenteneenheid (CE)1
Geschikt voor type dierhaarLang en kort
Gewicht4566 g
KleurZwart
Product gewicht4 kg
Product hoogte20 cm
Type dierHond
Verpakking breedte256 mm
Verpakking hoogte255 mm
Verpakking lengte395 mm

De professionele honden föhn van Gridbyt. Deze hoogwaardige föhn is ‘de’ föhn voor de vacht van uw hond. Heeft de hond even een duik in het water gemaakt, of is hij helemaal nat van de regen? Met deze föhn blaast u hem gemakkelijk weer droog en schoon. Doordat de luchtsnelheid van deze krachtige föhn traploos ingesteld kan worden, kunt u met iedere gewenste snelheid de hond droog blazen. Als er vuil in de vacht zit wordt dit ook zonder moeite weggeblazen. Er zullen dus na het droogblazen geen klitten en vuil meer aanwezig zijn in de vacht.Voordelen

 • Licht van gewicht, gemakkelijk mee te nemen.

 • Luchtsnelheid traploos instelbaar.

 • Luchttemperatuur instelbaar.

 • De behuizing is gemaakt van zeer sterk aluminium en ABS plastic, waardoor deze dus tegen een stootje kan.

 • Aan de bovenzijde van de föhn zit een handvat zodat deze gemakkelijk meegenomen kan worden.

 • Lang netsnoer van maar liefst 220cm.

 • Flexibele uittrekbare blaasslang.

 • Worden 3 blaasmonden meegeleverd waardoor je op verschillende manieren kan blazen.

 • Nederlandstalige handleiding.


Specificaties:

 • Gewicht: 4Kg

 • Afmetingen: L35 x B17 x H20cm

 • Voltage: 230V / 50Hz

 • Vermogen: 500W - 2400W

 • Windsnelheid: 25m/s – 50m/s

 • Temperatuur: 30℃ - 70℃

 • Kleur: zwart

 • Materiaal: aluminium en ABS plastic

 • Type: HF-2018

4

2-in-1 Hondenföhn met Borstel – Waterblazer voor katten en honden – Hondenborstel - 300W - Stil Design – Wit

★★★★★
29,95
Bol.com
as of oktober 11, 2021 12:31 am

Features

Afmetingen5 x 12 cm
Aantal consumenteneenheden (CE)1
Aantal producten in consumenteneenheid (CE)1
Geschikt voor type dierhaarLang en kort
Gewicht568 g
KleurWit
Product gewicht370 g
Product hoogte24 cm
Type dierAlle
Verpakking breedte138 mm
Verpakking hoogte83 mm
Verpakking lengte326 mm

Verzorg de vacht van je viervoeter met de hondenföhn en borstel in één. Met de praktische föhn blaas je snel en eenvoudig de vacht droog van honden, katten of andere huisdieren. De 2-in-1 waterblazer is speciaal ontworpen voor optimaal gebruiksgemak voor baasje én dier. Zo is deze praktisch door het lichtgewichte en krachtige design en biedt deze tegelijk ultiem comfort dankzij het stille ontwerp.

2-in-1 dierenföhn

Met de 2-in-1 dierenföhn kun je de vacht van jouw viervoeter tegelijk föhnen en kammen, ideaal! Klungelen met een borstel in de ene hand en een föhn in de andere hand is vanaf nu dus verleden tijd. De hondenföhn heeft een praktisch en lichtgewicht design, waardoor je deze ook gemakkelijk mee kan nemen. Bovendien heeft de waterblazer een afneembaar filter, zodat je deze snel en eenvoudig kan reinigen.


Krachtige föhn

Met de krachtige hondenföhn met een vermogen van 300W blaas je elke vacht in een handomdraai droog. Wanneer je hond lekker door de plassen heeft gerend of je kat thuiskomt met natte pootjes, zijn deze binnen no time weer droog. Zo blijven je viervoeters gelukkig en behoudt jij een schoon huis.

Slicker borstel

De roestvrijstalen slicker borstel verzorgt de vacht tijdens het föhnen, met een gezonde, gladde en stralende vacht als resultaat. De borstel onklit de vacht moeiteloos en verwijdert dode haren en vuil. De borstel is bovendien voorzien van afgeronde beschermkapjes, voor een aangename borstelbeurt.

Optimaal comfort voor hond en kat

Rent jouw kat of hond ook snel weg als de stofzuiger wordt gehaald? Dat komt omdat ze niet zo dol zijn op harde geluiden. Hier is dan ook rekening mee gehouden bij het ontwerpen van de dierenföhn. Deze heeft een zeer stil design (<55 dB) zodat het föhnen een comfortabele en aangename ervaring wordt voor jouw viervoeter.

Verschillende warmtestanden

De hondenföhn kan ingesteld worden op twee verschillende standen, 60 °C of 80 °C. Voor het droogblazen van een vochtige vacht na het wandelen door de regen of natte pootjes na het lopen door plassen kun je de laagste stand gebruiken. De hogere stand is ideaal voor als de vacht echt nat is, bijvoorbeeld na het wassen van de hond of kat, of wanneer je haast hebt. Beide warmtestanden zijn aangenaam en veilig, zodat je de föhn zonder zorgen kan gebruiken.

Pluspunten

✔ Föhn en borstel in één

✔ Verschillende standen

✔ Maakt weinig geluid

✔ Makkelijk in gebruik

✔ Compact en lichtgewicht

✔ Veilig en comfortabel

Met de 2-in-1 hondenföhn en borstel geef je honden en katten de perfecte vachtverzorging.

Wat krijg ik?

✔ 1x 2-in-1 Dierenföhn

✔ 1x Gebruiksaanwijzing

Specificaties

✔ Afmetingen: 12 x 22 cm

✔ Gewicht: 370 g

✔ Kracht: 300W

✔ Lengte stekker: 2 m

✔ Temperatuurstanden: 60 °C of 80 °C

✔ Maximaal geluidsniveau: 55 decibel

✔ Materiaal: PP/PU/RVS

✔ Kleur: Wit

5

Topmast Waterblazer Dierenborstel Hondenföhn - Mistral - Var.instelling Max. 2800 W. Power.

★★★★★
99,99
Bol.com
as of oktober 11, 2021 12:31 am

Features

Afmetingen30 x 20 cm
Aantal consumenteneenheden (CE)1
Aantal producten in consumenteneenheid (CE)1
Geschikt voor type dierhaarLang en kort
Gewicht4 kg
KleurZwart
Product gewicht5 kg
Product hoogte20 cm
Type dierHond
Verpakking breedte30 cm
Verpakking hoogte30 cm
Verpakking lengte50 cm

Waterblazer Topmast . Varibale instelling. Max. 2800 Watt Power.
Ideaal om overtollig water en stof snel uit de vacht te blazen. Deze zeer krachtige blazer heeft een vermogen van maar liefst 2800 watt. Deze waterblazer heeft een variable draaiknop, zodat U zelf de luchtsterkte kunt regelen. • Windsterkte zelf te regelen met een variable draaiknop.

 • Temperatuur op koude stand is afhankelijk van de omgevingstemperatuur. Als u in de winter buiten staat zult u een koudere lucht ervaren, dan het gebruik in de huiskamer.

 • Temperatuurwarmte te bedienen met aparte schakelaar. ( aan/uit)

 • Diverse hulpstukken

 • Flexibele slang tot 2 meter uitrekbaar.

 • Degelijke metalen kast.

 • Uitstekend en degelijk apparaat

 • 100% garantie!

 • CE Certificering

 • Gemakkelijk mee te nemen naar shows.

 • Luchtstroom 25-65 Liter/seconde in te regelen.

6

Waterblazer Paw-R Wit, volledig regelbaar. Onmisbaar voor de vachtverzorging van uw hond

148,95
Bol.com
as of oktober 11, 2021 12:31 am

Features

Afmetingen37 x 44 cm
Aantal consumenteneenheden (CE)1
Aantal producten in consumenteneenheid (CE)1
Geschikt voor type dierhaarLang en kort
Gewicht400 g
Kleurwit
Product gewicht5200 g
Product hoogte31 cm
Type dierHond
Verpakking breedte24 mm
Verpakking hoogte25 cm
Verpakking lengte46 cm

De Paw-R is zeer geschikt voor alle rassen om water, vuil, zand en los zittende haren uit de vacht te blazen. Na het knippen of scheren van de hond kunt u met deze waterblazer eenvoudig losse haren verwijderen. Ook te gebruiken voor zwaardere en dikkere vachten.
Eigenschappen:
- 2200 watt
- 2 warmte standen tot max 52 °C
- traploos regelbare blaaskracht
- 3 verschillende blaasmonden

7

GoodOne 2 in 1 Hondenfohn met Borstel - Waterblazer voor Honden en Katten - 300W - Wit

★★★★★
23,99
Bol.com
as of oktober 11, 2021 12:31 am

Features

Afmetingen28,5 x 12,5 cm
Aantal consumenteneenheden (CE)1
Aantal producten in consumenteneenheid (CE)1
Geschikt voor type dierhaarKort
Gewicht594 g
KleurWit
Product gewicht430 g
Product hoogte7.2 cm
Type dierHond
Verpakking breedte138 mm
Verpakking hoogte94 mm
Verpakking lengte264 mm

Met de compacte GoodOne 2 in 1 hondenföhn kun je eenvoudig jouw hond een optimale haarverzorging geven. In één vloeiende beweging kun je je hond borstelen en drogen, zonder te moeten worstelen met een borstel in één hand en een föhn in je andere hand. Dankzij een lage geluidsniveau technologie is de föhn zeer stil (<65 dB) en prettig voor honden. De hondenföhn heeft 3 temperaturen: laag 40°C, normaal 50°C en hoog 60°C, hiermee is het veilig voor gebruik voor zowel middelgrote en kleine honden. Na gebruik kan je eenvoudig de haren van de borstel verwijderen dankzij het one click systeem! Berg na gebruik de hondenfohn op in de meegeleverde opbergzak.

GoodOne 2-in-1 Hondenföhn
▶ Veilig en comfortabel voor honden en katten
▶ Drie temperatuurstanden: 40°C, 50°C of 60°C
▶ One click systeem: verwijdert snel en gemakkelijk haar
▶ Innovatief kamstuk
▶ Föhnen, borstelen, vachtverzorging en stylen tegelijk
▶ Ideaal voor thuis of op reis
▶ Compact en lichtgewicht
▶ Ergonomisch ontwerp
▶ Laag geluidsniveau (<65 dB)
▶ Model 2021

2-in-1 föhn en borstel
Met de GoodOne 2-in-1 föhn en borstel is je huisdier snel droog en zorgt de borstel tegelijkertijd voor een stralende gekamde vacht. De RVS borstelharen hebben afgeronde beschermkopjes die de huid en vacht beschermd. Het borstelen stimuleert de bloeddoorstroming, wat gezond is voor je huisdier. De borstel is lichtelijk gekanteld zodat het borstelen op een comfortabele en veilige manier voor het dier gebeurt.

One-click systeem
De GoodOne hondenföhn heeft een functie dat haar snel en gemakkelijk verwijderd. Het is niet nodig om het haar tussen de kamtanden met de hand uit te trekken door het one-click systeem. Door op de knop van het kamstuk te drukken worden de haren eenvoudig uit de roestvrijstalen borstel gedrukt.

3 temperatuur standen
Het is natuurlijk belangrijk dat je de temperatuur van de föhn zelf kunt aanpassen. Zo zijn er 3 standen: laag 40°C, normaal 50°C en hoog 60°C. De hoogste stand is voor het snel drogen van je hond. De laagste stand is goed te gebruiken voor de gevoelige plekken of plekken die dichter bij de huid van de hond zitten.

Innovatief kamstuk
Deze hondenföhn heeft een kamstuk waarvan de tanden gebogen zijn in een hoek van 135°, wat zorgt voor een betere grip, haarknopen voorkomt en overtollig haar verwijdert. Dit masseert ook de huid van uw hond en stimuleert de bloedomloop.

Licht in gewicht en compact
De ergonomisch ontworpen hondenföhn weegt slechts 430 gram en is daarmee licht in gewicht. De droger is compact en makkelijk op te bergen in de meegeleverde opbergzak. Zo kun je de hondenföhn overal mee naartoe nemen.

Specificaties:
✔ Merk: GoodOne
✔ Materiaal: PP+PU en RVS
✔ Kleur: Wit
✔ Afmetingen: 125 mm x 285 mm
✔ Lengte snoer: 2 meter
✔ Gewicht: 430 gram
✔ Maximale decibel: 65
✔ Wattage: 300W
✔ Temperatuur: 40° C, 50° C en 60° C
✔ Certificatie: CE, RoHS
✔ 2 jaar garantie

Inhoud verpakking 
1 x 2 in 1 hondenfohn
1 x handleiding
1x opbergzak

100% Tevredenheidsgarantie
We staan achter de kwaliteit van ons product en streven ernaar dat je 100% tevreden bent met je aankoop. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, dan kun je het artikel 30 dagen kosteloos retourneren. Wij beloven 30 dagen tevredenheidsgarantie!

8

Professionele honden droger - Waterblazer incl. 4 opzetstukken - 2200 watt - hond kat - trimsalon Fohn - Low noise - Digitaal touch screen - verstelbare blaaskracht en temperatuur

★★★★★
127,50
Bol.com
as of oktober 11, 2021 12:31 am

Features

Afmetingen35,4 x 18,5 cm
Aantal consumenteneenheden (CE)0
Aantal producten in consumenteneenheid (CE)0
Geschikt voor type dierhaarLang en kort
Gewicht4 kg
KleurWit
Product gewicht4 kg
Product hoogte16.5 cm
Type dierAlle
Verpakking breedte25 cm
Verpakking hoogte20 cm
Verpakking lengte38 cm

Heeft je hond net in een heftige regenbui gelopen en de vacht van je hond is helemaal vies geworden, dan is het geen enkel probleem om dit weer schoon te krijgen. Dit kun je doen door middel van de hondenföhn van YouGood. Dit vernieuwde toestel heeft een mooie uitstraling.

Voordelen
✔ Verstelbare windsnelheden
✔ Zowel koude als warme lucht
✔ Verstelbare warmte functie
✔ Touch Screen
✔ Inclusief 4 mondstukken
✔ Uittrekbare en flexibele slang
✔ Voor vachtverzorging en styling
✔ Eenvoudig in gebruik

Verstelbare kracht
Een hond is een gevoelig huisdier, daarom is de waterblazer voorzien van een touch scherm waarmee je zeer gemakkelijk de blaaskracht kunt bepalen. De blaaskracht kan bepaald worden tussen de 500 en 2200 Watt. Als je een grote hond hebt, dan zou je de kracht van de föhn hoger kunnen zetten dan wanneer je een kleine hond hebt. Om je hond aan de föhn te laten wennen, raden we je aan om de hondenföhn in het begin op de laagste stand te zetten en dit vervolgens geleidelijk op te voeren. Vind je hond het nog steeds niet prettig op de laagste stand? Probeer het dan zonder mondstuk, het geluid en luchtstroom zal een stuk minder sterk aanvoelen.

Temperatuurregelaar
Het is natuurlijk wel belangrijk dat je de temperatuur van de föhn zelf kunt aanpassen. Met dit toestel kan je gelijkdelijk de temperatuur verhogen of verlagen. Niet slechts 2 of 3 standen. De hete stand is voor het snel drogen van je hond. De koude stand is goed te gebruiken voor de gevoelige plekken of plekken die dichter bij de huid van de hond zitten. Bij de warme (en hete stand) worden eventuele bacteriën gedood die tussen de haren van je huisdier zitten.

Productspecificaties
➤ Kleur: Wit
➤ Gewicht: 4 kg
➤ Afmetingen: 20 x 40 x 16 cm
➤ Lengte slang: 1,5 meter
➤ Windsnelheid: 22-50 m/s
➤ Wattage: 2200 W
 Voltage: 110-230 V
➤ Temperatuur stand laag: 30°C
➤ Temperatuur stand hoog: 70°C

Inhoud verpakking 
1 x handleiding
1 x hondenföhn
4 x opzet stuk
1 x uittrekbare slang

Gebruikswijze
Het gebruiken van een waterblazer is eigenlijk heel eenvoudig en neemt niet veel tijd in beslag. Het is alleen belangrijk dat je in de gaten houdt dat je de hondenföhn gebruikt op een plek die vies en nat mag worden, want het water en vuil wordt uit de vacht van je hond geblazen. Begin bij de poten en zo ga je steeds verder omhoog. Het is belangrijk dat je tegen de haarwortels in blaast en de hondenföhn niet te lang op dezelfde plaats gebruikt. Dit kan namelijk erg pijnlijk zijn voor je hond. Bij het blazen in de buurt van de ogen en oren, moet je extra voorzichtig zijn. Blaas nooit in de ogen en hou je hand op de gehoorgang van je hond als oren uitblaast.

9

LifeGoods 2 in 1 Hondenfohn - Wit - 300W - Incl. Borstel

★★★★★
49,99
32,99
Bol.com
as of oktober 11, 2021 12:31 am

Features

Afmetingen22 x 12 cm
Aantal consumenteneenheden (CE)1
Aantal producten in consumenteneenheid (CE)1
Geschikt voor type dierhaarLang en kort
Gewicht554 g
KleurWit
Product gewicht370 g
Product hoogte22 cm
Type dierHond
Verpakking breedte138 mm
Verpakking hoogte80 mm
Verpakking lengte321 mm

Met de compacte LifeGoods 2-in-1 föhn en borstel bespaar je jezelf en jouw huisdier veel stress en ongemak. Met de LifeGoods Dierenföhn droog en borstel je de vacht tegelijkertijd. Dankzij de low-noise technologie is de föhn zeer stil (<65 dB) en prettig voor dieren. De föhn heeft twee temperatuurstanden en is veilig voor gebruik voor zowel honden, katten en de meeste kleine dieren met een vacht.

2-in-1 föhn en borstel
Twee handen lijken soms niet genoeg als je een huisdier moet wassen, drogen, föhnen en kammen. Met deze 2-in-1 föhn en borstel is je diertje snel droog en verminder je de kans op verkoudheid. Terwijl de föhn droogt zorgt de borstel tegelijkertijd voor een stralende gekamde vacht. De RVS borstelharen hebben een zacht puntje die de huid en vacht beschermd. Het borstelen stimuleert de bloeddoorstroming, wat erg gezond is! De borstel is lichtelijk gekanteld zodat het borstelen op de meest comfortabele en veilige manier voor het dier gebeurt.

Low noise (<65dB)
Luide geluiden zijn natuurlijk nooit prettig voor dieren. De meeste föhns zijn groot, zwaar, en maken veel geluid. Dankzij de speciale low-noise functie is het geluid van de motor van de LifeGoods dierenföhn minimaal. Je huisdier zal zich hierdoor veilig en op z’n gemak voelen. Een rustig en kalm dier is natuurlijk een stuk makkelijker te verzorgen. Minder stress voor je huisdier, minder stress voor jou!

LifeGoods 2-in-1 Dierenföhn
▶ Veilig voor honden, katten en kleine dieren
▶ Niet eng of oncomfortabel voor dieren
▶ Twee temperaturen: 60°C of 80°C
▶ Föhnen en borstelen tegelijk
▶ Ideaal voor thuis of op reis
▶ Compact en lichtgewicht
▶ Ergonomisch ontwerp
▶ Low-noise (<65 dB)

2 temperatuur standen
De temperatuur van een dierenföhn is uiteraard veel lager dan bij een föhn voor mensen. Gebruik dan ook nooit een mensen föhn op dieren! De LifeGoods dierenföhn biedt keuze uit twee standen: Laag (60°C) of hoog (80°C). Een hoge stand om extra snel te drogen, en een lagere stand om te gebruiken bij gevoelige plekjes of plekjes waar je dichter op de huid zit. Beide standen zijn warm genoeg om eventuele bacteriën te doden die rondscharrelen in de haren van je huisdier.

Compact en draagbaar
De compacte dierenföhn neemt weinig ruimte in en weegt bijna niets vergeleken met een normale föhn. Naast tijd bespaar je dus ook heel veel ruimte en gewicht in de koffer. Ten slotte kun je de vacht gelijk in model föhnen met de borstel.

Specificaties:
✔ Inhoud Verpakking: 1 x 2-in-1 Föhn, 1 x Gebruiksaanwijzing
✔ Merk: LifeGoods
✔ Materiaal: PP+PU en RVS
✔ Kleur: Wit
✔Afmetingen: 12 cm x 22 cm
✔ Lengte Stekker: 2M
✔ Gewicht: 370 gram
✔ Maximale decibel: 65
✔ Wattage: 300W
✔ Temperatuur: 60° C, 80° C
ℹ Let op: grote dieren of dieren met veel haar doen er langer over voordat ze afgedroogd zijn

10

PetGoods 2 in 1 hondenföhn – Waterblazer - Hondenborstel – Hondentrimmer – Honden – Katten – Dierenföhn - Low noise

★★★★★
29,95
Bol.com
as of oktober 11, 2021 12:31 am

Features

Afmetingen3 x 3 cm
Aantal consumenteneenheden (CE)1
Aantal producten in consumenteneenheid (CE)1
Geschikt voor type dierhaarLang en kort
Gewicht557 g
KleurWit , Groen
Product gewicht554 g
Product hoogte22 cm
Type dierAlle
Verpakking breedte137 mm
Verpakking hoogte80 mm
Verpakking lengte325 mm

Ben je opzoek naar een 2-in-1 hondenföhn waarmee je gemakkelijk de vacht van jouw huisdier droogt? Als je de vacht van jouw huisdier föhnt na het wassen krijg je een prachtig en verzorgd resultaat. Het mooiste is als je tijdens het föhnen het haar ook kunt kammen, alleen vaak heb je hier handen te kort voor. De 2-in-1 hondenföhn van PetGoods is hier de oplossing voor. Met deze föhn droog en kam je de vacht van jouw lieve huisdier tegelijkertijd.

Föhnen en stijlen
Met deze dieren föhn van PetGoods kun je gemakkelijk de haren van jouw hond of kat drogen. Dankzij de fijne kam aan de föhn kun je tegelijkertijd meteen de haren in een mooi model brengen. Dit scheelt veel werk en tijd, en het is ook nog eens prettiger voor jouw geliefde huisdier. Zo ziet jouw huisdier er altijd en overal stralend uit.

Verwijderen van losse haren
Omdat de kam zeer fijne tanden heeft verwijdert deze tijdens het kammen alle loszittende haren, vervilte vacht huidschilfers. Zo blijft de vacht van jouw hond of kat gezond en schoon. Het verwijderen van deze overtollige vacht voorkomt huidirritatie en jeuk.

Low noise
voor een hond of kat kan een hard geluid van een föhn erg vervelend zijn, de oren van deze dieren zijn veel sterker dan die van een mens. Dit harde geluid kan jouw huisdier erg onrustig of zelfs bang of agressief maken. Daarom hebben wij bij PetGoods ervoor gezorgd dat geluid van deze 2- in- 1 hondenföhn een gedempt geluid geeft. Zodat het föhnen en stijlen voor jou en het huisdier prettiger is.

Voordelen

✓ Low noise
✓ 2 in 1 föhnen en borstelen
✓ Verwijdert losse haren
✓ 2 warmte instellingen
✓ Prettig voor het huisdier
✓ Makkelijk mee te nemen

Warmte instellingen
De honden föhn van PetGoods beschikt over 2 verschillende warmte instellingen. Hiermee kun je de föhn altijd instellen naar de behoefte van jouw dier. Heeft jouw huisdier een dikke vacht? Gebruik dan de warmste stand om de vacht droog te krijgen. Is de vacht dunner? Gebruik dan de koudere stand om de huid te beschermen tegen de hitte.

Wat krijg je?

 • 1x 2-in-1 hondenföhn
 • 1x handleiding

100% tevredenheidsgarantie van PetGoods
Risicoloos bestellen: 30 dagen tevredenheidsgarantie. 30 dagen kosteloos retourneren.
Wij verzenden iedere bestelling met gratis Track and trace.

Bestel nu jouw 2-in-1 hondenföhn van PetGoods en ervaar zelf hoe gemakkelijk je de vacht van jouw huisdier mooi en gezond krijgt.

Conclusie

Het artikel vol met kennis en nauwkeurigheid zal u tevredenheid brengen. Het lezen van dit artikel en het analyseren van de functies zal een minimum van 10 minuten in beslag nemen. Zo krijgt u een maximum aan informatie terwijl u er zo weinig mogelijk tijd aan besteedt.

We hebben veel beste Waterblazer Hond geïdentificeerd, de meest nauwkeurige geselecteerd die door ons team van deskundigen zijn beoordeeld, de deskundigen op industrie niveau benaderd, en ook de beoordelingen van de gebruikers in overweging genomen. Dit is hoe door het passeren van elke fase, zijn we hier met de meest geschikte Waterblazer Hond lijst voor u.

Daarom, beoordeel een voor een de overeenkomen met uw behoeften en wensen. Ik hoop dat je een idee hebt gekregen over de beste Waterblazer Hond en zijn uniciteit. Nu met een opgeluchte geest, denk aan de paar die je leuk vond uit het aanbod en kies deze uit. Ga geconcentreerd door het hele artikel en koop uw perfect Waterblazer Hond.

Wij verzekeren u dat de aanbevolen lijst u niet zal teleurstellen en dat u geen concessies hoeft te doen aan de kwaliteit. U zult sterk worden beïnvloed door de functies en kenmerken die door de Waterblazer Hond worden aangeboden.

Een combinatie van de beste Waterblazer Hond samen met de kenmerken helpt u bij het oplossen van al uw verwarring met betrekking tot het kopen van een Waterblazer Hond. U zult onder de indruk zijn van het gebruik en de resultaten. Volgens uw voorkeuren, biedt de lijst de beste Waterblazer Hond beschikbaar in de markt.

Daarom, controleer verstandig en selecteer degene die u het beste lijkt.

Plaats een reactie