Beste Roterende Laser

Tijd is kostbaar en daarom zijn wij hier om uw tijd te besparen met het meest nuttige artikel over beste Roterende Laser die u ooit zult tegenkomen. We hebben 45 uur geïnvesteerd om klaar te komen met deze lijst van beste Roterende Laser. Ooit gehoord van iets dat zowel boeiend als productief is? Nee? We zijn hier met iets spannends voor u.

Deze Roterende Laser zullen u een voorbeeldig gevoel geven terwijl u ze gebruikt. Heeft een koper vaak verschillende gedachten zoals zal de Roterende Laser bevredigende resultaten bieden? Is dit het bestede geld waard? Wat zijn de nadelen? Om al uw twijfels op te lossen en u de meeste verduidelijking te geven, zijn we hier met een lijst van beste Roterende Laser.

Qua naam en beeld kan alles een beetje op elkaar lijken. Daarom bestaat dit artikel uit kenmerken samen met een lijst van beste Roterende Laser om uw gedachten te vereenvoudigen. Onder de verschillende factoren die van invloed zijn op de beslissing van de koper, hebben we niets opgeofferd. Wij hebben de informatie met inachtneming van alle aspecten, zoals potentie, eigenschappen, prestatieniveau, vermogen, en prijskwaliteit aangeboden. Daarom hoeft u zich geen zorgen te maken over de verkeerde keuze.

Indien gekozen uit de aanbevolen lijst, zult u geen spijt hebben van het kopen van de Roterende Laser. Elke Roterende Laser zal u het beste resultaat en geweldige ervaring bieden. U hoeft zich geen zorgen te maken wanneer u er een koopt. U bent misschien verward door de vele soortgelijke Roterende Laser die beschikbaar zijn, maar deze lijst zal u helpen bij het kiezen van de beste. We hebben dit gemaakt vanuit het oogpunt van de consument rekening houdend met hun behoeften en wensen als een prioriteit.

We hebben elk stukje informatie met nauwkeurigheid en betrouwbaarheid vermeld. Daarom kunt u hier gemakkelijk op vertrouwen en kunt u met een gerust hart kopen. Weet je waarom we alleen de beste Roterende Laser aanbevelen? Het is omdat wij volledig onderzoek met de hulp van deskundige analyse hebben gedaan overwegend elk product en de meningen van gebruikers.
Vandaar, u kan op deze lijst vertrouwen en de beste eruit kiezen.

Beste Roterende Laser

Zoals eerder vermeld, heeft de markt een heleboel opties te bieden. Daarom kan het kiezen van een van de beste Roterende Laser een moeilijke taak zijn. Echter, om het gemakkelijk voor u te maken, heb ik met de hand een aantal van de beste Roterende Laser uitgekozen.

Beste Keuze
1

Steinberg Roterende laser - groen - Ø 600 m - zelfnivellerend

619,00
Bol.com
as of oktober 10, 2021 6:46 am

Features

Type lichteffectLaser
Type lampLaser
DMXNee
Gewicht5.75 kg
Taal handleidingDuits , Engels , Frans
Verpakking breedte21 cm
Verpakking hoogte20.5 cm
Verpakking lengte23.5 cm

Nauwkeurige meetresultaten met groen laserlicht

De zelfnivellerende Roterende laser SBS-RL-1000 biedt alles wat u nodig heeft voor nauwkeurig uitlijnen, markeren of bevestigen. Ook voor toepassingen in de interieurbouw, op bouwplaatsen of voor monsters op gevels is het meetapparaat onmisbaar. De Kruislijnlaser kan zonder problemen binnen en buiten worden gebruikt. De absoluut rechte, groene laserlijnen zijn altijd loodrecht en het Lijnlaser waterpas zichzelf binnen enkele seconden. Met dit meetapparaat biedt Steinberg Systems, uw contactpersoon voor industriële toelevering en meettechniek, u een hoogwaardig product dat voorziet levert betrouwbare meetresultaten op de lange termijn.

 • zichtbaar - zeer helder, groen laserlicht zorgt ervoor dat u snel kunt werken
 • ruim - groot meetbereik tot 600 m met detector
 • nauwkeurig - hoge nivelleernauwkeurigheid horizontaal en verticaal van ± 20 ″, zelfnivellerend tot een hoek van 5 °
 • Afstandsbediening - comfortabele bediening binnen tot 30 m en buiten tot 20 m
 • duurzaam - lithium-ionbatterij maakt een bedrijfstijd tot 20 uur mogelijk
Veelzijdig - ideaal voor gipsplaten, elektrische installaties, het leggen van tegels of binnenwerk

Met een nivelleringsnauwkeurigheid van ± 20 ″ zowel horizontaal als verticaal, levert de Kruislijnlaser nauwkeurige resultaten. De laser is uitgerust met rubberen handvatten voor een veilige uitlijning. Het bereik in combinatie met een detector kan oplopen tot 600 m, waarbij het groene, bijzonder duidelijk zichtbare laserlicht het gebruik van de rotatielaser vergemakkelijkt. Het apparaat is zelfnivellerend in een hoek van 5 ° voor een optimaal resultaat. De Kruis laser is voorzien van een overzichtelijk bedieningspaneel, maar kan ook bediend worden met een afstandsbediening tot 30 m binnen en tot 20 m buiten.

Voor de laserafstandsmeter zijn alleen hoogwaardige componenten gebruikt, zodat dit apparaat ook na zeer frequent gebruik nauwkeurige metingen levert. De rotatielaser heeft de beschermingsklasse IP 54 tegen spatwater. Daarnaast is het weerbestendige apparaat beschermd tegen trillingen waardoor het scanproces gestopt kan worden bij toerentallen van 60, 120, 300 en 600 tpm. De richtingsafhankelijke scanhoeken zijn 0 °, 10 °, 45 °, 90 ° en 180 °.

De Roterende laser en alle andere accessoires kunnen veilig worden opgeborgen in een robuuste transportkist. Ook wordt er een lithium-ion accu van het merk Samsung meegeleverd, waarmee de lijnlaser tot wel 20 uur kan werken.

2

Dakta® Bouwlaser GOXAWEE| Roterende Laser | Kruislijnlaser | Laserwaterpas | Rotatielaser | Meetgereedschap | Hoge Kwaliteit + Statief en Opbergbox

124,95
Bol.com
as of oktober 10, 2021 6:46 am

Features

MerkDakta®
Fabrikantcode2
Model12KD
Voltage4,5 V
VoedingstypeBatterij
Data overdraagbaar naar appNee
Referentieniveaus aangevenJa
Meerdere meetresultaten opslaanJa
Met aanslagplaatNee
Meten van lengtesJa
Meten van oppervlakkenJa
Meten van volumesJa
Indirecte hoogtemetingJa
Indirecte lengtemetingJa
Dubbele indirecte hoogtemetingJa
HellingmetingJa
Digitale waterpasJa
DuurmetingNee
Meetbereik25 meter
NauwkeurigheidNauwkeurigheid: 1 mm
Meettijd3
Uitschakelautomaat10
Gewicht1 kg
Verpakkingsinhoud1 statief 1 harde opberg case 1 Oogbescherming 1 Bouwlaser 1 Handleiding
Fabrieksgarantie1 jaar
Service typeCarry-in
Uitzonderingen fabrieksgarantieBij beschadiging
Kan zelfstandig met internet verbindenNee
App vereist voor gehele functionaliteitNee
App werkt op besturingssysteemNiet van toepassing
Delen van gebruikersgegevens vereistNiet van toepassing
Wifi vereistNee
Bluetooth vereistNee
Mobiele data verbinding mogelijkNiet van toepassing
Betaalde diensten vereistNee
Introductiejaar2020
Ondersteuning met updatesNiet van toepassing
Aantal meegeleverde accu's/batterijen1
Automatische nivelleringJa
Compatibel metNiet van toepassing
Digitaal displayNee
Gewicht1 kg
KeurmerkCE
Maximale batterijduur8 h
Type laser meetgereedschapLijnlaser , Kruislijnlaser , Afstandsmeter , Roterende laser , Puntlaser
Verpakking breedte250 mm
Verpakking hoogte200 mm
Verpakking lengte350 mm

Met de Bouwlaser is het aftekenen van zowel horizontale als verticale hoeken geen enkel probleem meer.
Plus- en minpunten

✔️ Eenvoudig te installeren

✔️ Eenvoudig in gebruik

✔️ Altijd met precisie meten

❌ Vooral geschikt voor doe-het-zelvers en professionele klussersDeze bouwlaser set is helemaal compleet. De GOXAWEE bouwlaser is compact en daarom makkelijk en snel te vervoeren. Voor elke klus die een horizontale referentie nodig heeft, is deze bouwlaser geschikt. Stel de GOXAWEE makkelijk en snel op. Draai de bouwlaser op het statief, druk op de aan-knop en wanneer de laser begint te roteren is deze volledig genivelleerd en kan direct gewerkt worden.

Deze actieset wordt u geleverd inclusief:

- Standaard aluminium statief

- Harde opbergcase

- Gezichtsbescherming

✅ Automatisch en nauwkeurig - De bouwlaser nivelleert volledig automatisch met servomotoren. Door de servomotoren kan een hoge nauwkeurigheid gegarandeerd worden. Met een nauwkeurigheid van 1,5mm op 10m is deze bouwlaser de nauwkeurigste in zijn prijsklasse. Bij een hoek kleiner dan 3 graden steld de GOXAWEE automatisch bij. Bij een hoek groter dan 3 graden zal er een alarm af gaan.

✅ Betrouwbaar - Deze GOXAWEE is voorzien van een modern binnenwerk. Door innovatie en nieuwe techniek is deze compacte bouwlaser zeer betrouwbaar. Bij het ontwikkelen van deze bouwlaser is gekeken naar de wensen van de gebruiker. De GOXAWEE is daarom compact gemaakt, maar ook heeft deze een beschermingswaarde van IP54. Als één van de weinige bouwlasers in deze prijsklasse heeft deGOXAWEE IP54, wat inhoudt dat de bouwlaser zeer goed bestand is tegen water en vuil. Omdat wij 100% achter dit product staan, kunnen wij u 5 jaar garantie bieden.

✅ Groot werkbereik - De GOXAWEE kan een werkbereik van 25 meter behaalt worden. Met dit werkbereik kan er met deze bouwlaser makkelijk op grote afstanden gewerkt worden. Kom nooit meer in de problemen door een klein werkbereik. Met een afstand van 25 meter van ontvanger tot bouwlaser kan bijna elke klus met gemak geklaard worden.

✅ Innovatief - De GOXAWEE bouwlaser is ontwikkeld om zo efficiënt mogelijk te werken. In de GOXAWEE moet een lithiumbatterij geplaatst worden. Deze batterij kan via de bouwlaser worden opgeladen. Wanneer de batterij leeg is en geen stroompunt in de buurt is kunnen de oplaadbare batterijen gemakkelijk vervangen worden door normale (AA) alkaline batterijen. Hierdoor kan de bouwlaser ten alle tijden gebruikt worden. Sluit de laser niet aan op netstroom als er normale alkaline batterijen inzitten!

✅ Altij de perfecte hoek - De GOXAWEE kan versteld worden tot een hoek van 180 graden.


✅ 5 jaar garantie - Omdat wij 100% achter dit product staan en deze bouwlaser van uitstekende kwaliteit is geven wij 5 jaar fabrieksgarantie op deze bouwlaser. U hoeft hiervoor niks te doen. Wij zijn voorzien van een automatisch registratiesysteem. Bij het plaatsen van de bestelling worden alle gegevens opgeslagen zodat u zelf niks hoeft te bewaren en dus vanaf de aanschaf datum 5 jaar garantie geldt.

Ruime ervaring in de technologie!

Wij werken al geruime tijd in de technologie-branche en hebben daarom een zeer uitgebreide kennis van de eisen waaraan een kwalitatief goede bouwlaser moet voldoen. Kwaliteit staat dan ook hoog bij ons in het vaandel en wij vinden het belangrijk dat u optimaal kunt genieten van de nieuwste technologie.
Pakketinhoud

- 1x statief
- 1x harde opberg case
- 1x Oogbescherming
- 1x Bouwlaser
- 1x Handleiding

3

Laserliner BeamControl-Master 120 Set Rotatielaser incl. statief en ontvanger - 120m

301,99
Bol.com
as of oktober 10, 2021 6:46 am

Features

MerkLaserliner
Meetbereik120 meter
NauwkeurigheidNauwkeurigheid: 2 mm
Gewicht7,24 kg
Type laser meetgereedschapRoterende laser
Verpakking breedte25 cm
Verpakking hoogte18 cm
Verpakking lengte117 cm

Standaard meegeleverd

1x BeamControl-Master
1x SensoCommander 120
1x Universele houder
1x Licht aluminium statief 165 cm
1x Flexi-meetlat
1x Transporttas
1x Set batterijen

Bijzondere kenmerken

Rotatielaser met laserontvanger
Nauwkeurigheid 2mm / 10m
Speciaal spuitgietzink-platform zorgt voor duurzame stabiliteit
Lasermodi: punt-, scan-. rotatie en handontvangermodus
Alle functies kunnen met de afstandsbediening worden aangestuurd
Reikwijdte laserontvanger tot 120m radius
Verticale referentiestraal voor het loden en uitlijnen van scheidingswanden.
Instelbare en positioneerbare scanhoek.
Puntmodus: positie kan met afstandsbediening worden bepaald.
Rotatiemodus: toerental instelbaar (goede zichtbaarheid bij laag toerental).
Handontvangermodus: optimale ontvangstkwaliteit dankzij constant hoog toerental.
Scanmodus: instelling van een lichtintensieve lijn die qua breedte en positie kan verschillen.
Een speciaal platform van spuitgietzink zorgt voor duurzame stabiliteit.
De SensoCommander 120 beschikt over lichtdioden aan de voor- en achterzijde en over een hechtmagneet.
SpotLite-Marking voorkomt parallaxfouten.
Alle functies van de rotatielaser kunnen met de SensoCommander op afstand worden bediend.

Specificaties

Lasergolflengte: 635 nm
Laserontvangstbereik: max. 120 m radius
Werktemperatuur: 0° tot 50°
Nauwkeurigheid: ± 2 mm / 10 m °C
Elektrische voeding: 4 x 1,5 v type mignon alkali 40 uur bedrijfsduur aansluitbus voor externe verzorging
Gewicht: 5,2 kg
Rotatietoerental: 0 tot 120 o/min variabel, 550 o/min voor ontvanger
Besturing: infrarood
Opslagtemperatuur: -10° tot 70°
Laser: klasse 2

4

Zelfnivellerende Kruislijnlaser 10 Meter - Laserwaterpas - Lijnlaser - Bouwlaser - Zelfnivellerend - Met Statief - Opbergkoffer

59,95
Bol.com
as of oktober 10, 2021 6:46 am

Features

MerkHÖFFTECH
Fabrikantcode445689
Model12,23
VoedingstypeBatterij
KleurendisplayNee
Data overdraagbaar naar appNee
Referentieniveaus aangevenNee
Meerdere meetresultaten opslaanNee
Met aanslagplaatNee
Meten van lengtesJa
Meten van oppervlakkenNee
Meten van volumesNee
Indirecte hoogtemetingNee
Indirecte lengtemetingNee
Dubbele indirecte hoogtemetingNee
HellingmetingNee
Digitale waterpasJa
DuurmetingNee
Meetbereik10 meter
Laserdiode520
Laserklasse2
NauwkeurigheidNauwkeurigheid: 4 mm
Gewicht0,7 kg
VerpakkingsinhoudComplete koffer
Fabrieksgarantie1 jaar
Service typeCarry-in
Uitzonderingen fabrieksgarantieGeen
Kan zelfstandig met internet verbindenNee
App vereist voor gehele functionaliteitNee
App werkt op besturingssysteemNiet van toepassing
Wifi vereistNee
Bluetooth vereistNee
Mobiele data verbinding mogelijkNee
Betaalde diensten vereistNee
Introductiejaar2018
IntroductiemaandJuni
Ondersteuning met updatesNiet van toepassing
Aantal meegeleverde accu's/batterijen0
Automatische nivelleringJa
Compatibel metNiet van toepassing
Digitaal displayNee
Gewicht700 g
KeurmerkCE
Maximale batterijduur10 h
Meegeleverde accessoiresStatief , Koffer
Type laser meetgereedschapKruislijnlaser , Laserwaterpas , Lijnlaser , Roterende laser
Verpakking breedte30 mm
Verpakking hoogte15 mm
Verpakking lengte40 mm

Deze bouwlaser is perfect voor opmetingen in een ruimte. Als de laser onjuist is geplaatst, dan geeft het een knipper-signaal uit zodat de waterpas altijd op de juiste manier op de muur te zien is. Deze bouwlaser wordt geleverd in een handige draagkoffer.

Zelfnivellerend:
Door het zelfnivellerende, magnetisch gedempte pendelsysteem, nivelleert de kruislijnlaser snel en nauwkeurig. Hierdoor is de kruislijnlaser makkelijk en snel te gebruiken. Buiten het nivelleerbereik van 4° begint de lijnlaser te knipperen als waarschuwing. Hierdoor kunnen geen onverwachte meetfouten ontstaan.

Kenmerken:
 • Zelfnivellerend: +4°/- 4°
 • Met 3-traps statief
 • Laser klasse: 2
 • Laserbereik 10 meter
 • 360°draaibare kop
 • Projecteert perfect horizontale en verticale lijnen
 • Ideale hulp om tegels te plaatsen, fotolijsten of schilderijen ophangen en hangkasten te monteren.
 • gaten op gelijke hoogte boren etcetra.
 • Werkt op 2 AA batterijen (niet inbegrepen)
 • In handige opbergkoffer
Specificaties:
 • Nauwkeurigheid: 3 mm / 10 meter
 • Bereik (zicht): 10 meter*
 • Bereik (ontvanger): -
 • Zelfnivellerend: Ja
 • Laserlijnen: 1x horizontaal, 1x verticaal
 • Lijnen afzonderlijk in- uitschakelen: Ja
 • Mechanisme: Pendel
 • Transportvergrendeling: Ja
 • Laser principe: Cone
 • Laserdiode: Rood, 520 nm, Klasse 2
 • Nivelleerbereik: 4 graden
 • Afschot: Manueel
 • Bescherming: IP54
 • Werkduur per accu / batterij(en): 10 uur*
 • Oplaadbaar: Ja
 • Netstroomaansluiting: Ja
 • Werktemperatuur: -10°C tot 45°C
 • Aansluiting: 1/4"
 • Garantie: 1 jaar

5

Bouwlaser Hilda | Roterende Laser | Kruislijnlaser | Laserwaterpas | Rotatielaser | Meetgereedschap | Hoge Kwaliteit en Opberg box

79,50
Bol.com
as of oktober 10, 2021 6:46 am

Features

MerkHilda
ModelLS083
VoedingstypeAccu | Adapter/ lichtnet | Batterij | Netstroom
KleurendisplayNee
Data overdraagbaar naar appNee
Referentieniveaus aangevenNee
Meerdere meetresultaten opslaanNee
Met aanslagplaatNee
Meten van lengtesNee
Meten van oppervlakkenNee
Meten van volumesNee
Indirecte hoogtemetingNee
Indirecte lengtemetingNee
Dubbele indirecte hoogtemetingNee
HellingmetingNee
Digitale waterpasNee
DuurmetingNee
Meetbereik25 meter
Laserdiode505
NauwkeurigheidNauwkeurigheid: 1,5 mm
Uitschakelautomaat0
Gewicht1,8 kg
VerpakkingsinhoudHilda Green Kruislijnlaser Batterijen 2 x 1,5 V LR03 (AAA) Batterij pack Snellader
Fabrieksgarantie1 jaar
Kan zelfstandig met internet verbindenNee
App vereist voor gehele functionaliteitNee
App werkt op besturingssysteemNiet van toepassing
Delen van gebruikersgegevens vereistNiet van toepassing
Wifi vereistNiet van toepassing
Bluetooth vereistNiet van toepassing
Mobiele data verbinding mogelijkNee
Betaalde diensten vereistNiet van toepassing
Introductiejaar2020
Ondersteuning met updatesNiet van toepassing
Aantal meegeleverde accu's/batterijen1
Automatische nivelleringJa
Compatibel metNiet van toepassing
Digitaal displayNee
Gewicht1.8 kg
KeurmerkCE
Maximale batterijduur10 h
Meegeleverde accessoiresAccu , Tripod , Opbergkoker
Type laser meetgereedschapKruislijnlaser , Lijnlaser , Laserwaterpas
Verpakking breedte30 mm
Verpakking hoogte20 mm
Verpakking lengte20 mm

Productbeschrijving

De Hilda Green kruislijnlaser is een compacte, zelfnivellerende kruislijnlaser die zowel een horizontale als een verticale laserlijn projecteert. Zo kun je eenvoudig schilderijen, gordijnrails, keukenmeubels en andere objecten uitlijnen. Deze nieuwe Hilda kruislijnlaser heeft een rode laser, waardoor hij beter zichtbaar is.

Waar is het artikel voor geschikt?
Een kruislijnlaser vergemakkelijkt je werk bij de volgende doe het zelf:

 • Ophangen van schilderijen
 • Uitlijnen bij betegelen
 • Aanbrengen van gordijnrails
 • Installeren van keuken- en badkamermeubels

De voordelen van het meetgereedschap:

 • Projecteert tegelijk een horizontale en verticale laserlijn
 • Automatisch uitlijnen - altijd 100% rech
 • Perfect voor snel en recht uitlijnen van foto's, schilderijen, tegels, gordijnrails en wandmeubels
 • Uiterst eenvoudige bediening
 • Groter werkbereik van 12m dankzij een beter zichtbare, groene laserlijn
 • Vastzetten van de adapterplaat aan boven-, onder- en achterkant mogelijk
 • Door de groene lasertechnologie een tot wel 4x betere zichtbaarheid, zelfs bij fel licht

De belangrijkste specificaties van het meetgereedschap:

 • Werkbereik, ca.: 12 m
 • Laserdiode: 505 nm
 • Laserklasse: 2
 • Zelfnivelleertijd, typ.: 6 s
 • Nivelleerbereik: ± 4 °
 • Openingshoek in: 85 °
 • Nauwkeurigheid: ± 0.3 mm/m
 • Statiefschroefdraad: 1/4"
 • Gewicht 1.8 kg
 • Batterij: 2 x 1,5 V LR03 (AAA)

Wat zit er in de verpakking?

 • Hilda Green Kruislijnlaser
 • Batterijen 2 x 1,5 V LR03 (AAA)
 • Batterij pack
 • Snellader

6

Zelfnivellerende laser - Roterende bouw laser - Waterpas laser SET - 360 graden laser - Rotary lijnlaser - Laserwaterpas - Professional - Professioneel - Complete set - Bouw - Hovenier - Installatie techniek - Timmerman

★★★★★
399,00
Bol.com
as of oktober 10, 2021 6:46 am

Features

MerkTooltown24
Fabrikantcodebouwlaser
ModelGeel
Voltage230 V
VoedingstypeAccu
KleurendisplayJa
Data overdraagbaar naar appNee
Referentieniveaus aangevenNee
Meerdere meetresultaten opslaanNee
Met aanslagplaatNee
Meten van lengtesNee
Meten van oppervlakkenNee
Meten van volumesNee
Indirecte hoogtemetingJa
Indirecte lengtemetingNee
Dubbele indirecte hoogtemetingJa
HellingmetingJa
Digitale waterpasJa
DuurmetingNee
Meetbereik300 meter
Laserdiode635
Laserklasse1
NauwkeurigheidNauwkeurigheid: 2 mm
Meettijd0,1
Uitschakelautomaat160
Gewicht1800 kg
Verpakkingsinhoud- Roterende zelfnivellerende laser - Handleiding - Handontvanger - Koffer - Afstandsbediening - Oplader - Richtplaatje - Laserbril - Sleutel van de draagkoffer - Aluminium verstelbaar statief - Meetbaak (uitschuifbaar) inc draagtas
Fabrieksgarantie1 jaar
Service typeCarry-in
Uitzonderingen fabrieksgarantieval/breuk schade
Kan zelfstandig met internet verbindenNee
App vereist voor gehele functionaliteitNee
App werkt op besturingssysteemNiet van toepassing
Delen van gebruikersgegevens vereistNee
Wifi vereistNee
Bluetooth vereistNee
Mobiele data verbinding mogelijkNee
Betaalde diensten vereistNee
Introductiejaar2020
IntroductiemaandSeptember
Ondersteuning met updatesNiet van toepassing
Aantal meegeleverde accu's/batterijen4
Automatische nivelleringJa
Digitaal displayJa
Gewicht1800 g
Keurmerkce
Maximale batterijduur16 h
Meegeleverde accessoiresAccu
Type laser meetgereedschapLaserwaterpas , Roterende laser , Lijnlaser
Verpakking breedte34 cm
Verpakking hoogte26 cm
Verpakking lengte23 cm

Deze zelfnivellerende laser is speciaal gemaakt voor gebruiksvriendelijkheid. De laser is gemakkelijk met één knop aan en uit te zetten. Wanneer de laser is ingeschakeld begint deze direct te nivelleren. Wanneer de laser klaar is met nivelleren gaat de laser roteren en kan er gewerkt worden. Ook is de laser voorzien van oplaadbare batterijen die via de laser op te laden zijn. De ingebouwde batterijen gaan gemakkelijk 20 uur mee.

* Zelf nivellerend:

De laser nivelleert volledig automatisch door middel van servomotoren. Hierdoor nivelleert de roterende laser snel en nauwkeurig. Zet de laser op het (meegeleverde) statief, druk op de aan-knop en wanneer de laserstraal gaat draaien is de bouwlaser volledig genivelleerd (waterpas) en kan direct gewerkt worden. Door de hoge nauwkeurigheid is deze laser geschikt voor het professionele gebruik.

* Bereik:

Met de meegeleverde handontvanger heeft de rotatielaser een werkbereik van 400 meter. Het bereik van de rotatielaser tot de ontvanger is 300 meter. Met dit grote werkbereik is deze laser uniek in zijn prijsklasse. Daarnaast is het een nauwkeurige bouwlaser, met een maximale afwijking van 2 millimeter op 10 meter volgens de fabrieksspecificaties. Echter blijkt deze afwijking in de praktijk vaak nauwkeuriger te zijn.

* Afschot:

Het is mogelijk om deze rotatielaser in dubbel afschot te stellen. Dit kan simpel gedaan worden met de bijgeleverde afstandsbediening. De X-as kan in afschot gesteld worden en tegelijkertijd kan de Y-as ook in afschot gesteld worden. Hiermee is er een dubbele helling te creëren tot een maximaal totaal afschot tot 7%. Dit afschot dient manueel te worden ingesteld door middel van de afstandsbediening.

TILT functie:

De laser is voorzien van een TILT functie. Wanneer de TILT functie is ingeschakeld kunnen meetfouten voorkomen worden. In de TILT functie schakelt de laser zichzelf uit wanneer deze een schok heeft gekregen of is bewogen. Op deze manier is te merken dat de roterende laser is bewogen en dus opnieuw zal moeten worden ingesteld. Ideaal wanneer de roterende laser niet elk moment in het zicht is. TILT functie is automatisch aan.

Specificaties:

Nauwkeurigheid:

2 mm op 10 m

Bereik:

400 m

Werkbereik:

300 m

Nivelleerbereik:

± 5°

Werkduur:

ca. 20 werkuren

Laser:

635 nm, klasse 2

Voeding:

4x Accu 1.2V

Temperatuurbereik:

-20°C tot +50°C

Aansluiting:

5/8“

Bescherming:

IP54

Gewicht:

1,6 kg


Inbegrepen:
- Roterende zelfnivellerende laser
- Handleiding
- Handontvanger
- Koffer
- Afstandsbediening
- Oplader
- Richtplaatje
- Laserbril
- Sleutel van de draagkoffer
- Aluminium verstelbaar statief
- Meetbaak (uitschuifbaar) inc draagtas

7

B-care Sterren Projector 2.0 - Vernieuwd 2021 Model - 360° Roterende Lamp - Bluetooth - Sterrenhemel - Sterrenlamp - Galaxy Projector - Stars - Smart Laser - Mediteren - Afterparty - Spacelamp

★★★★★
49,95
Bol.com
as of oktober 10, 2021 6:46 am

Features

MerkB-care
Aantal lichtpunten10
Afmetingen lxbxh21 x 21 x 15 cm
Diameter17,5 cm
MateriaalPlastic
KleurZwart
VormOvaal
Met dimfunctieJa
Inclusief lichtbronJa
Type lichtbronLED
VerstelmogelijkhedenDraaibaar | Kantelbaar
VoedingstypeUSB
FittingGeen fitting
Aantal lichtpunten10
Wattage10x10 W
IP waardeIP00
EnergieverbruikA+
Stralingshoek360°
Inclusief lichtbronJa
VerpakkingsinhoudLamp, afstandsbediening, USB kabel, gebruiksaanwijzing
MerkB-care
Aansluitspanning5 V
Aantal kleuren lichtMulticolour
Aantal meegeleverde accu's/batterijen0
Bediening via mobiele appNee
BluetoothJa
CRI000
DoelgroepAlle leeftijden
Gewicht850 g
Kleur lichtKleur licht
Kleurtemperatuur10 K
Levensduur lichtbronnen5 year
Lumen per lichtpunt2000 lm
PatroonSterren
Snoerlengte30 cm
Speciaal voor kinderenJa
Taal handleidingEngels
Verpakking breedte205 mm
Verpakking hoogte118 mm
Verpakking lengte221 mm
Waarde energielabel nieuw 2021A

Bent u er ook klaar mee om telkens weer in dezelfde omgeving te zijn? Met deze sterrenhemel haalt u het universum in huis! Creëren een unieke en ontspannen sfeer bij verschillende gelegenheden. Ontspannen na een lange dag, een verjaardag energie geven of de creativiteit en nachtrust van uw kind bevorderen. Het kan allemaal met deze projector! Inclusief afstandbediening en bluetooth optie.

LET OP!
Dit is de nieuwst ontworpen sterren projector 2.0. Het verschil met de eerste versie is dat deze projector een speciaal ontwerp heeft waardoor er een 360° lichtshow in uw kamer ontstaat. Hierdoor heeft u een unieke sfeer in de hele ruimte wat zorgt voor een onvergetelijke avond! De sterren projector heeft ook een verstelbaar statief en ingebouwde timer die zelf kan worden ingesteld. Zo kan u of uw kind rustig in slaap vallen. Dit is de enigste lamp waar u zowel kleuren, maan, golven en sterren gecombineerd als apart kunt laten afspelen. Met deze alles-in-een sterrenlamp is geen avond hetzelfde!

De mogelijkheden zijn eindeloos..
Deze unieke sterrenlamp 2.0 kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Ervaar het ultieme rustmoment in bad of op de bank, verbeter de nachtrust van uw kind, finishing touch voor uw romantische date of het decor voor uw feestje. De lamp is ook perfect te gebruiken voor meditatie, door de combinatie van laser lichten en de zelf uitgekozen muziek komt u volledig tot rust.

Deze krachtige projector is geschikt voor elke ruimte. Uw kamer wordt met het gebruik van de sterrenprojector volledig bedekt met prachtige patronen. Met de bluetooth functie kunt u zelf bepalen welke muziek u wilt afspelen. De laser lichten passen zich automatisch aan op de achtergrond klanken. Er zijn maar liefst 10 verschillende kleuren beschikbaar en 3 verschillende effecten beschikbaar voor eindeloos veel variatie.

Geeft uw kind de nachtrust die het verdiend
Heeft uw kind moeite met slapen of is hij vaak bang in het donker? Het is bewezen dat een sterren projector de slaapcyclus van uw kind versterkt. Wanneer kinderen een betere nachtrust ervaren kunnen zij zich beter concentreren en hebben een hogere weerstand. De projector verhoogd de creativiteit, verbeelding en nieuwsgierigheid van uw kind. Door de ingebouwde timer hoeft u niet meer om te kijken naar de projector.

Maak uw feestje onvergetelijk
Komt u net een beetje sfeer te kort bij uw feest of tijdens de welbekende ‘afterparty’? Dan is dit het perfecte product. Met de verschillende effecten en kleuren heeft u meteen een sfeervolle ruimte gecreëerd in een handomdraai. Vanaf nu geen zorgen meer over de aankleding en muziek.

Eindelijk de rust waar u naar verlangt
In bad? Op de bank? In bed? Geen probleem! U kunt de projector overal makkelijk gebruiken. De lamp zorgt voor een ontspannen gevoel. Zet uw lievelingsmuziek op en gun uzelf het ultieme rustmoment waar u al zolang naar verlangt.

Voordelen:

 • Vernieuwd model
 • 360° roterende lamp
 • Verstelbaar statief
 • 10 verschillende standen
 • Slimme besturingstimer
 • Multi functies: Kleuren, sterren, maan, golven
 • Timer: 30, 60 of 90 minuten
 • Kan worden gedimpd; te gebruiken als nachtlampje
 • Afstandsbediening
 • Bluetooth luidspreker
 • Slimme lens, zuinige ledlamp
 • Telefoon oplader met USB functie
 • Lichten passen zich aan op klanken
 • 3D, de gehele ruimte wordt gevuld met het licht en patronen

8

Lumuneo zelf roterende laser - katten laser - interactieve kattenspeelgoed

★★★★★
20,99
Bol.com
as of oktober 10, 2021 6:46 am

Features

KleurTransparant, oranje.
MateriaalPlastic
MaatOne size
Type dierKat
Aantal stuks in verpakking1 stuk(s)
Bediening via mobiele appNee
DrijvendNee
Gewicht195 g
Leeftijd dierElke levensfase
Product breedte100 mm
Product gewicht205 g
Product hoogte110 mm
Product lengte100 mm
Type dierenspeelgoedLaserspeelgoed
Type knaagdierGeen knaagdier
Verkoelende werkingNee
Verpakking breedte103 mm
Verpakking hoogte101 mm
Verpakking lengte113 mm

Katten zijn dol op speeltjes, de zelf roterende bal van Lumuneo is een must-have voor je pasgeboren kitten of kat (of geef je het liever cadeau?). De bal projecteer vanzelf alle kanten op, daarbij kan je bal los koppelen en zelf de laser projecteren waar je wilt, hiermee blijft de aandacht continu op de bal (zie video en foto's). In ieder geval draagt de zelf roterende laser speeltje van Lumuneo bij aan de gezondheid en voor een interactieve manier om je pasgeboren kitten of zijdeviervoeter optimaal te ontwikkelen.

In zijn werking
de Lumuneo zelf roterende laser speeltje is ideaal voor je pasgeboren kitten of zijdeviervoeter, na het plaatsen van de twee 3C en drie AA-batterijen kan je lekker achterover leunen gieren van het plezier (batterijen worden NIET meegeleverd). Geen zorgen, de Lumuneo laserbal doet de rest, kijk en geniet! Het speeltje bevat een anti-slip aan de onderkant zodat het stevig op zijn plek blijft, de bal blijft doormiddel van een magneet verbonden aan de onderkant. Daarnaast is het speeltje gemaakt van duurzaam ABS-materiaal, zo dragen wij ons steentje bij aan de klimaatveranderingen.

Gezondheid voorop
Of het nu binnenshuis is, in de vrije natuur of in de tuin, kattenspeeltjes dragen bij voor veel actie en plezier. Doordat de meeste stadskatten veel tijd binnenshuis doorbrengen komt het helaas regelmatig voor dat ze leiden aan gewichtsproblemen of gerelateerde ziekten. Een gezonde kat vereist veel beweging, train je zijdeviervoeter met de speeltjes en voorkom symptomen zoals een depressie of verveling. Daarnaast verbeter je de vaardigheden en intelligentie met behulp van de speeltjes, katten zijn immers nature jagers en zijn dol op uitdagingen. Een gezonde dosis aan activiteit zorgt voor ontspanning wat leidt naar betere slaap- en eetgewoontes, naar mate de tijd neemt de band met jouw kat toe om samen een gezonde en goede tijd te hebben om samen te spelen.

Gun jouw viervoeter het plezier, maar wel op een eerlijke manier

ieder kattenspeeltje is uniek en gemaakt van ecologisch materiaal dat natuurlijk, sterk en duurzaam is. Wij, als Lumuneo hechten hier veel waarde aan.

Nog een paar punten waar we een punt van maken.
 • 3 verschillende speelstanden (waarvan 1 random, 2 normaal, en 3 snel)
 • Schroevendraaier om de batterijen toe te voegen (deze zijn niet inbegrepen)!
 • Laag energieverbuik
 • Bal roteert automatisch in de ruimte
 • 1-jaar fabrieksgarantie

Nog niet overtuigd? Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en streven ernaar iedereen optimaal te kunnen helpen. Ben je niet tevreden met jouw aankoop? Wij kijken graag samen naar een gepaste oplossing.

ℹTip: Bekijk ook de andere producten van Lumuneo.

9

TROTEC Rotatielaser BD7A

109,95
Bol.com
as of oktober 10, 2021 6:46 am

Features

MerkTrotec
FabrikantcodeTROTEC BD7A De 360°-Rotatielaser met accuvoeding is overal inzetbaar en projecteert met één druk op de knop een horizontale lijn rondom als precieze markering. En dat op alle 4 de muren tegelijk!
Model3510205152
Voltage3,7 V
VoedingstypeUSB
KleurendisplayNee
Data overdraagbaar naar appNee
Referentieniveaus aangevenNee
Meerdere meetresultaten opslaanNee
Met aanslagplaatNee
Meten van lengtesNee
Meten van oppervlakkenNee
Meten van volumesNee
Indirecte hoogtemetingNee
Indirecte lengtemetingNee
Dubbele indirecte hoogtemetingNee
HellingmetingJa
Digitale waterpasJa
DuurmetingNee
Meetbereik10 meter
Laserdiode1
Laserklasse2
NauwkeurigheidNauwkeurigheid: 1 mm
Meettijd6
Uitschakelautomaat0
Gewicht0,3 kg
Verpakkingsinhoud1 x BD7A (incl. geïntegreerde accu) 1 x multifunctionele houder 1 x micro-USB kabel 1 x beknopte handleiding (Nederlandse handleiding online beschikbaar)
Fabrieksgarantie2 jaar
Service typePick-up en return
Uitzonderingen fabrieksgarantieGeen
Kan zelfstandig met internet verbindenNee
App vereist voor gehele functionaliteitNee
App werkt op besturingssysteemNiet van toepassing
Delen van gebruikersgegevens vereistNiet van toepassing
Wifi vereistNiet van toepassing
Bluetooth vereistNiet van toepassing
Mobiele data verbinding mogelijkNiet van toepassing
Betaalde diensten vereistNiet van toepassing
Introductiejaar2018
IntroductiemaandFebruari
Ondersteuning met updatesNiet van toepassing
Aantal meegeleverde accu's/batterijen1
Automatische nivelleringJa
Compatibel metNiet van toepassing
Digitaal displayNee
Gewicht100 g
KeurmerkGeen keurmerk
Maximale batterijduur5 h
Meegeleverde accessoiresKabel
Type laser meetgereedschapRoterende laser
Verpakking breedte150 mm
Verpakking hoogte200 mm
Verpakking lengte150 mm

TROTEC Rotatielaser BD7A

De 360°-Rotatielaser BD7A met accuvoeding is overal direct inzetbaar en projecteert met één druk op de knop een horizontale lijn rondom als precieze markering voor het aanbrengen van behangranden, tegels, verfranden, hangkasten of voor boren van pluggaten op dezelfde hoogte. En dat op alle 4 de muren tegelijk!

Desgewenst projecteert de BD7A bovendien een verticale lijn op de tegenoverliggende muur voor het haaks ophangen van schilderijen, boekenplanken of het leggen van tegels. Ook de projectie van een schuine markering met een vrij instelbare hoek is in een handomdraai mogelijk. Daardoor is zelfs het parallel aan de traptredes monteren van een trapleuning geen lastige klus meer.

Bij de leveringsomvang van de BD7A is een combihouder met universele klemmen en een zuignap inbegrepen voor veelzijdige bevestigingsmogelijkheden. Op glas, tegels, aan een rek of aan een ladder: de BD7A is eenvoudig te bevestigen en kan dankzij het verstelbare scharnier van de combihouder exact zo uitgelijnd en gekanteld worden zoals het voor uw klus noodzakelijk is. De hoogwaardige behuizing van de 360° laser is gemaakt van gelakt aluminium en is daardoor zeer geschikt voor de dagelijkse praktijk.

De geïntegreerde laser nivelleert een ongelijkheid van de vloer tot een hoek van 3° volledig automatisch. Deze zelfnivellering duurt slechts enkele seconden en vindt direct plaats na het inschakelen van het apparaat. Als zelfnivellering niet mogelijk is vanwege grote ongelijkheden of vervuiling, dan gaat er een rode LED branden en knippert de laser.

Drie projectie-instellingen voor nagenoeg alle uitlijnwerkzaamheden en de multifunctionele combihouder maken van de compacte laser met een gewicht van slechts 280 g een onmisbaar precisie-apparaat voor doe-het-zelf en beroep.

De geïntegreerde Lithium-Ion accu van de nieuwste generatie zorgt voor een aanhoudende capaciteit en lange gebruiksduur van de BD7A. Zelfs bij dagelijks gebruik waarbij de accu slechts gedeeltelijk ontladen wordt, gaat de Li-Ion accu gegarandeerd lang mee, zonder het bij de Ni-Cd-accu veelvuldig voorkomende memory-effect.

Praktische kenmerken:

* 3 Projectie-instellingen:: 360°-horizontaal, kruislijn, 90°-verticaal
* Heldere projectie tot 10 m afstand
* Zelfnivellerende rotatielaser – altijd automatisch recht uitgelijnd
* Nauwkeurigheid van maar liefst ± 0,8 mm/m (bij 0°)
* Ideaal voor het snel en recht uitlijnen van boorgaten, schilderijen, tegels, behangbanen, hangkasten, boekenplanken etc..
* Rode LED als autonivellering buiten werkzaam bereik is
* Inclusief multifunctionele houder met universele klemmen en zuignap
* Lasertechniek volgens de laatste stand met uiterst eenvoudig gebruiksgemak
* Extreem licht en zeer compact
* Dankzij accuvoeding altijd en overal direct gebruiksklaar
* Duurzame Li-Ion Accu met een lange levensduur voor maximaal gebruiksgemak
* Vast te zetten voor projectie van schuine lijnen
* Bedrijfsschakelaar vast te zetten voor het fixeren van de positie van de laser bij verplaatsing
* Geïntegreerde ¼-inch statiefschroefdraad
* Robuuste aluminium behuizing
* Snel opladen met behulp van de meegeleverde micro-USB-kabel
* Telescoopstatief optioneel verkrijgbaar

Technische details:

* Hoekmeting – bereik auto-leveling: ± 3°
* Laser-reikwijdte: tot 10 m
* Laserklasse: 2
* Lasercapaciteit < 1 mW
* Golflengte: 650 nm
* Display: 2 status-LEDs (rood/groen)
* Aluminium behuizing
* Voeding: interne Li-Ion accu 3,7 V DC / 1000 mAh
* Omgevingsvoorwaarden temperatuur: -20 °C tot +50 °C
* Afmetingen (l x b x h): 55 x 55 x 112 mm
* Gewicht: 280 g

10

Makita SKR200Z zelfnivellerende rotatielaser in koffer - 30m

591,00
Bol.com
as of oktober 10, 2021 6:46 am

Features

MerkMakita
Fabrikantcode563,57
Gewicht1,6 kg
Gewicht5248 g
Type laser meetgereedschapRoterende laser
Verpakking breedte154 mm
Verpakking hoogte197 mm
Verpakking lengte156 mm

Standaard meegeleverd

1x Laserontvanger LR150
1x Laserafstandbediening RC30
1x Laserwandhouder
1x Laserbril
1x Laserrichtplaat SKR200Z
1x Koffer

Bijzondere kenmerken

Robuuste laser voor binnen- en buitentoepassingen.
Uitgerust met 2 toepassingen: roteren en scannen.
Inzetbaar voor horizontale en verticale toepassing door automatische zelfnivellering van 10% (± 6°).
Toestel is voorzien van een handmatige en automatische modus.
Veelzijdig: de rotatiefunctie kent 4 variabele rotatiesnelheden.
Waterpasfunctie: in automatische modus stelt de laser zichzelf altijd waterpas.

Specificaties

Gewicht (EPTA): 1,6 kg
Temperatuurbereik: 10 - 50 °
Afm. lxbxh: 156x154x197 mm
Tolerantie: ± 1,0 mm / 10 m %
Machine voltage: 3 V
Batterijen: AA 1,5 V (2 st)
Meetbereik: 30 m
Laser klasse: II
Beschermingsklasse: IP54
Statiefschroefdraad: 5/8"
Zelfnivellerend: ja
Laser type: 635 nm
Rotatiesnelheid: 0, 300, 450, 600 1/min
Lijnprojectie: ja
Stuks per verpakking: 1 st

Conclusie

Het artikel vol met kennis en nauwkeurigheid zal u tevredenheid brengen. Het lezen van dit artikel en het analyseren van de functies zal een minimum van 10 minuten in beslag nemen. Zo krijgt u een maximum aan informatie terwijl u er zo weinig mogelijk tijd aan besteedt.

We hebben veel beste Roterende Laser geïdentificeerd, de meest nauwkeurige geselecteerd die door ons team van deskundigen zijn beoordeeld, de deskundigen op industrie niveau benaderd, en ook de beoordelingen van de gebruikers in overweging genomen. Dit is hoe door het passeren van elke fase, zijn we hier met de meest geschikte Roterende Laser lijst voor u.

Daarom, beoordeel een voor een de overeenkomen met uw behoeften en wensen. Ik hoop dat je een idee hebt gekregen over de beste Roterende Laser en zijn uniciteit. Nu met een opgeluchte geest, denk aan de paar die je leuk vond uit het aanbod en kies deze uit. Ga geconcentreerd door het hele artikel en koop uw perfect Roterende Laser.

Wij verzekeren u dat de aanbevolen lijst u niet zal teleurstellen en dat u geen concessies hoeft te doen aan de kwaliteit. U zult sterk worden beïnvloed door de functies en kenmerken die door de Roterende Laser worden aangeboden.

Een combinatie van de beste Roterende Laser samen met de kenmerken helpt u bij het oplossen van al uw verwarring met betrekking tot het kopen van een Roterende Laser. U zult onder de indruk zijn van het gebruik en de resultaten. Volgens uw voorkeuren, biedt de lijst de beste Roterende Laser beschikbaar in de markt.

Daarom, controleer verstandig en selecteer degene die u het beste lijkt.

Plaats een reactie