Beste Rattenval

Bent u op zoek naar de beste Rattenval? Als uw antwoord ja is, dan ben ik hier om u te helpen. Een van de belangrijkste argumenten voor de Rattenval is dat ze er geweldig uitzien ongeacht wat de huidige trend is, waar de huidige Rattenval niet in de mode zou blijven.

De Rattenval is tijdloos. Ze zijn trendy ongeacht wat de huidige trend is. Het uitzoeken van de beste Rattenval, kan echter moeilijk zijn. Dankzij de vele opties beschikbaar in de markt.

Echter, om het gemakkelijk voor u te maken, heb ik met de hand een aantal van de beste Rattenval uitgekozen. Maar voordat ik verder ga en mijn suggesties met u deel, laten we eens een kijkje nemen naar de beste Rattenval

Dus hier gaan we!

Beste Rattenval

Zoals eerder vermeld, heeft de markt een heleboel opties te bieden. Daarom kan het kiezen van een van de beste Rattenval een moeilijke taak zijn. Echter, om het gemakkelijk voor u te maken, heb ik met de hand een aantal van de beste Rattenval uitgekozen.

Beste Keuze
1

Wonact Muizenval - Rattenval - 6 stuks - 100% pakkans – Voor binnen en buiten

★★★★★
17,95
Bol.com
as of juli 31, 2021 7:24 am

Features

Afmetingen10,5 x 5 cm
Bereik30 m
DiervriendelijkNee
Gewicht268 g
KleurZwart
MateriaalABS , Metaal , Rubber
Ongediertebestrijding tegenKnaagdieren , Muizen
Product hoogte6 cm
Taal handleidingNederlands , Frans , Engels
Type valMuizenval
Verpakking breedte110 mm
Verpakking hoogte88 mm
Verpakking lengte154 mm
Verpakkingsinhoud6 Muizenvallen
Voor binnen of buitenVoor binnen & buiten

Gegarandeerd een snelle dood voor muizen, kleine ratten of zelfs kleine eekhoorns? Kies dan voor deze moderne muizenval met 100% pakkans van Wonact. Dankzij het extreem gevoelige triggerplateau kun je met gemak ongedierte zoals muizen bestrijden. De muizenval zetten is veilig en eenvoudig, je komt nooit met je vingers in de val. Muis gevangen? Dan gooi je hem in een handomdraai weg, zonder dat je hem hoeft aan te raken.

Belangrijkste voordelen:

✔ 100% pakkans
✔ Snel vangen van muizen en kleine ratten
✔ De val is herbruikbaar en gaat jaren mee
✔ Gemakkelijk om de val te zetten
✔ Je hoeft het dode ongedierte niet aan te raken
✔ 1 jaar garantie
✔ Gratis eBook met tips
✔ After-sales service

Wij helpen je tot alle muizen weg zijn
Wonact staat altijd garant voor kwaliteit. Maar wat Wonact écht uniek maakt, is de extra after-sales service. Zo ontvang je een exclusief eBook met tips en onmisbare informatie over het vangen van muizen. Daarnaast ontvang je onze directe contactgegevens. Ervaar je een probleem met de muizenval of heb je hulp nodig bij het bestrijden van ongedierte? Ons after-sales team schiet je direct te hulp via mail, WhatsApp of Facebook Messenger. We helpen je tot alle muizen weg zijn.

100% pakkans
Het extreem gevoelige plateau van deze muizenval slaat krachtig dicht en zorgt voor een 100% pakkans. De huid wordt niet beschadigd, wat bloedingen en nare geuren voorkomt. Je gooit het ongedierte vervolgens gemakkelijk weg zonder dat je het hoeft aan te raken. Kortom, dit is de beste muizenval als je snel, gemakkelijk en gegarandeerd ongedierte zoals muizen, ratten en eekhoorns wilt bestrijden.

Hoe werkt de muizenval?
Kies het gewenste aantal muizenvallen en vul de aasbakjes. Plaats de vallen vervolgens op plekken waar je vaak ongedierte of keutels van ongedierte ziet. Het beste is om vallen langs muren en wanden te plaatsen. Span vervolgens de muizenvallen gemakkelijk open met de hendel. Je vingers komen niet in de buurt van het plateau, wat de val veilig in gebruik maakt.

Alle tips voor ongedierte bestrijden verzameld
Zeker weten dat je snel van je ongedierteprobleem af bent? Bestel dan deze val en ontvang een gratis e-book met alle tips en praktische informatie die je nodig hebt om snel muizen te vangen. Kom bijvoorbeeld te weten welk aas je in een muizenval doet, waar en hoe je de vallen het beste plaatst en welke tactiek goed werkt. Heb je hulp nodig? Dan staat ons after-sales team kosteloos voor je klaar! We helpen je tot je van al het ongedierte af bent.

Hygiënisch en duurzaam
Muis, rat of eekhoorn gevangen? Dan gooi je het ongedierte in de vuilnisbak zonder dat je de dieren hoeft aan te raken. Dit maakt het een hygiënische keuze. In tegenstelling tot rattengif en muizenlijm is deze val milieuvriendelijk. Bovendien zijn de vallen gemaakt van stevig materiaal en herbruikbaar, je kunt ze met water wassen en jarenlang opnieuw gebruiken.

Moderne upgrade
Deze set bevat 6 muizenvallen met een 100% pakkans. De vallen hebben een simpel ontwerp en lijken op de traditionele muizenval. Echter heeft deze val een moderne upgrade, wat je terugziet in het stevige materiaal en ongekend gevoelige triggerplateau. De val klapt krachtig dicht, waardoor gevangen ongedierte met geen mogelijkheid meer loskomt. Deze muizenval is de beste koop wanneer je snel en efficiënt ongedierte wilt bestrijden.

2

Wonact Muizenval – Rattenval - 6 Stuks – Kunststof - 100% Pakkans - Voor binnen en buiten

★★★★★
14,95
Bol.com
as of juli 31, 2021 7:24 am

Features

Afmetingen10,5 x 5,1 cm
Bereik50 m
DiervriendelijkNee
Gewicht316 g
KleurZwart I 6 Stuks
MateriaalABS
Ongediertebestrijding tegenKnaagdieren
Product hoogte6.6 cm
Taal handleidingNederlands
Type valMuizenval
Verpakking breedte154 mm
Verpakking hoogte65 mm
Verpakking lengte179 mm
Verpakkingsinhoud6 Muizenvallen
Voor binnen of buitenVoor binnen & buiten

Zelf muizen of kleine ratten bestrijden? Met de Wonact muizenval ben je gegarandeerd snel en voordelig van je probleem af. Het werkt eenvoudig: je vult de aasbakjes, plaatst het gewenste aantal vallen en klapt ze open. De combinatie van het gevoelige plateau en de krachtige springveer zorgt ervoor dat de muizen en ratten op slag dood zijn. Bovendien is deze muizenval duurzaam én recyclebaar. Met een pakkans van maar liefst 100% is de Wonact muizenval de beste keuze voor snelle en efficiënte ongediertebestrijding.

Belangrijkste voordelen:

✔ Snel vangen van muizen en kleine ratten
✔ Gemakkelijk in gebruik
✔ Je hoeft het dode ongedierte niet aan te raken
✔ De val kan opnieuw worden gebruikt
✔ 100% pakkans
✔ Inclusief handleiding en eBook
✔ 1 jaar garantie
✔ Unieke after-sales service

Wij helpen je tot je van alle muizen af bent
Wonact staat garant voor service en resultaat. Na je bestelling ontvang je een eBook vol met onmisbare informatie over het vangen van muizen. Daarnaast ontvang je onze directe contactgegevens en kun je kosteloos bij ons terecht met al je vragen over het product én voor hulp bij het bestrijden van het ongedierte. We verstrekken onze service net zo lang tot al het ongedierte is verdwenen.

Beste muizenval voor snel resultaat
Het gevoelige plateau van de Wonact muizenval slaat krachtig dicht en zorgt voor een snelle dood van muizen en ratten. Heb je het ongedierte gevangen? Dan kun je de muis of rat gemakkelijk weggooien, zonder dat je het dode dier hoeft aan te raken. Houd de val met het ongedierte boven de vuilnisbak en druk de hendel naar beneden. De val opent dan direct.

Hoe zet je de muizenval?
Kies het gewenste aantal muizenvallen en vul de aasbakjes volgens de instructies in de handleiding. Plaats de vallen op plekken waar je vaak ongedierte of keutels van ongedierte ziet. Het beste is om vallen langs muren en wanden te plaatsen. Span de muizenvallen vervolgens gemakkelijk open met de hendel. De hendel bevindt zich aan de achterzijde van de val, waardoor je vingers niet in de buurt van het plateau komen.

Tips voor snel muizen en ratten bestrijden
Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk van muizen en ratten af. Met onderstaande tips weet je zeker dat je snel resultaat boekt. Ontdek bijvoorbeeld wat het juiste lokaas voor de muizenval is, waar je de val het beste neerzet en welke strategie goed werkt.

 • Verander het aas regelmatig. Het aas moet vers zijn, anders weer je er juist ongedierte mee af. Maak ook het aasbakje schoon om schimmel te voorkomen.
 • Berg andere etenswaren goed op. Dan is het lokaas goed te ruiken.
 • Gebruik handschoenen. Zo voorkom je dat jouw geur op de val zit.
 • Doe een uitwerpselen check. Bekijk waar de meeste keutels liggen, hier komen de muizen vaak.
 • Kies voor muren en wanden. Plaats muizenvallen langs een muur of wand en zorg ervoor dat de val dichtklapt richting de muur.
 • Houd afstand. Plaats de vallen 1 tot 2 meter uit elkaar.
 • Kies je strategie. Plaats meerdere vallen en verlaat de ruimte voor minstens enkele uren. Idealiter plaats je de vallen in de avond, muizen zijn immers echte nachtdieren.
 • Let op de veiligheid en plaats vallen uit de buurt van huisdieren en kinderen.

Duurzaam en recyclebaar
In tegenstelling tot gif en muizenlijm is deze val milieuvriendelijk. Bovendien zijn de vallen gemaakt van stevig, duurzaam materiaal en herbruikbaar. Je kunt het plastic gemakkelijk afwassen en jarenlang opnieuw gebruiken. Heb je de muizenvallen niet meer nodig? Dan kun je ze recyclen.

Voordelen ten opzichte van een houten muizenval
De vallen hebben veel voordelen ten opzichte van de traditionele houten muizenval. De val klapt krachtig dicht en heeft een slim ontwerp, wat resulteert in een pakkans van maar liefst 100%. Je kunt de vallen opnieuw gebruiken én hoeft het ongedierte niet aan te raken wanneer je het weggooit. Kortom, dit is de beste muizenval als je snel, gemakkelijk en hygiënisch ongedierte wilt bestrijden.

3

GuardX® Muizenval – 6 Stuks – Muizenklem – Rattenval – Ongediertebestrijding – Veilig Gebruik – Hoge Vangkans – Snelle Dood – Voor Binnen & Buiten

★★★★★
13,95
Bol.com
as of juli 31, 2021 7:24 am

Features

Afmetingen9,8 x 4,6 cm
Bereik100 m
DiervriendelijkNee
Gewicht91 g
Inhoud294 g
KleurRood
MateriaalABS
Ongediertebestrijding tegenKnaagdieren
Product hoogte5.5 cm
Taal handleidingNederlands
Type valMuizenval
Verpakking breedte124 mm
Verpakking hoogte33 mm
Verpakking lengte148 mm
VerpakkingsinhoudRood
Voor binnen of buitenVoor binnen & buiten

Last van rondrennende muizen of ratten? De GuardX® muizenval set maakt een eind aan ongewenste huisgasten! Waar elektronische ongediertebestrijding muizen slechts tijdelijk verjaagt pakt GuardX® het probleem écht aan. Zes krachtige muizenklemmen met een efficiënt vangsysteem verwijderen knaagdieren direct zodat jij voor eens en voor altijd van ongedierte af bent.

Extreem hoge pakkans Met een ultra gevoelig pedaal wordt de muizenval al geactiveerd bij een gewicht van 9 gram en ben jij verzekerd van een extreem hoge pakkans. Zet de val klaar, stel de ingebouwde springveren uiterst precies in en je bent voor eens en altijd af van ongedierte.

Snelle dood De GuardX® killbar klapt snel en krachtig dicht en doodt ongedierte op een snelle, pijnloze manier. Zo is de nare klus snel geklaard en wordt de muis van onnodig lijden gespaard. Deze krachtige klemmen zijn bij muizen, ratten of zelfs kleinere knaagdieren te gebruiken en zijn geschikt voor binnen én buiten!

Gratis E-book Om jou de allerbeste resultaten te kunnen garanderen biedt GuardX® jou een gratis E-book vol handig tips en tricks. Zo leer je hoe je muizenvallen optimaal kunt gebruiken met een goede strategie en komt geen muis of rat jouw huis nog in!

Wat maakt goede ongediertebestrijding zo belangrijk? ➊ De huismuis plant zich snel voort en krijgt tot wel 10 jongen per jaar. Handel je niet direct? Dan heb je binnen de kortste keren een heel muizen gezin!
➋ Muizen hebben snelgroeiende tanden waarmee ze constant moeten knagen. Binnenshuis zetten ze hun zinnen al snel op kabels en draden en kunnen ze kortsluiting veroorzaken.
➌ Lichamelijk contact met muizen en hun uitwerpselen of het inademen van door muizen besmette lucht kan niet alleen jou, maar ook je huisdier erg ziek maken!

Tip: gebruik pindakaas Gebruik wat pindakaas als aas; geen muis kan het weerstaan! Bovendien zal dit smeersel niet gaan schimmelen en zal het in tegenstelling tot kaas bij lang gebruik niet gaan schimmelen.

Jouw voordelen100% pakkans
✓ Veilig & hygiënisch in gebruik
✓ Krachtige klem
✓ Inclusief gratis e-book
✓ Set van 6
✓ Ultra gevoelig pedaal
Niet goed = geld terug
✓ Snelle dood

Hygiënisch verantwoord Jouw nieuwe muizenvallen zijn voorzien van een handige klem waarmee je het ongedierte zonder aanraking kunt verwijderen nadat je beet hebt. Duw de klem simpelweg open boven een afvalbak en verwijder het dier zonder ongemak. De GuardX® muizenvallen zijn volledig gif- en lijmvrij!

Veilig & efficiënt Waar traditionele klemmen vaak zorgen voor pijnlijke handen en sneeën zijn onze efficiënte muizenvallen schramvrij in te stellen. Bevestig zonder met je vingers het plateau te naderen wat aas en zet jouw muizenklem veilig en snel klaar.

Niet goed = geld terug! Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze producten en bieden jou een onvoorwaardelijke garantie. Wanneer je tegen problemen aan loopt of niet volledig tevreden bent kan het product kosteloos geretourneerd worden en krijg je het aankoopbedrag van ons terug.

Specificaties Merk: GuardX
● Afmetingen: 9.8 x 4.6 x 5.5 cm
● Aantal: 6
● Materiaal: RVS, ABS plastic


Bestel jouw GuardX
® muizenvallen set vandaag nog en maak een einde aan ongedierte in je huis!

4

Duurzame Muizenval en Rattenval – 6 stuks – Ongediertebestrijding Muizen– Inclusief Fairtrade Pindakaas

★★★★★
14,25
Bol.com
as of juli 31, 2021 7:24 am

Features

Afmetingen10 x 5 cm
Bereik100 mm
DiervriendelijkJa
Gewicht407 g
Inhoud6 l
KleurZwart
MateriaalPlastic
Ongediertebestrijding tegenKnaagdieren
Product hoogte5.5 cm
Taal handleidingNederlands
Type valMuizenval
Verpakking breedte155 mm
Verpakking hoogte65 mm
Verpakking lengte181 mm
Verpakkingsinhoud6 muizenvallen 2 Fairtrade pindakaas kuipjes
Voor binnen of buitenVoor binnen & buiten

Last van muizen of kleine ratten?
Met deze muizenvallen ben je in een hand omdraai van je ongedierte probleem af! Deze vernieuwde muizenklemmen werken met een gevoelig plateau en slaan snel en krachtig dicht waardoor de muis of kleine rat gegarandeerd geen kans maakt. De muizenval/rattenval is veilig, hygiënisch en eenvoudig in gebruik. Daarbij is de val duurzaam en herbruikbaar. In tegenstelling tot gif zul je de dode muizen/ratten altijd in de klem vinden en niet verspreid door je huis of tuin. Dit alles maakt onze muizenval de beste keuze in het bestrijden van ongedierte in en rondom je huis.Levend vangen van muizen slecht idee

Het levend vangen van muizen in huis met een zogenaamde ‘diervriendelijke’ muizenval is de laatste jaren steeds meer in trek. Toch zijn deze muizenvallen een stuk minder diervriendelijk dan ze lijken. Het levend vangen van muizen levert een muis veel stress op. Er is grote kans de muis deze stress al niet overleeft (langzame dood). Laat staan dat je hem buiten in een natuurgebied uitzet. Ver van zijn huis en familie. Een huismuis is geen bosmuis. Vaak overleven ze het niet buiten de deur en gaan ze dood van de honger. Een snelle klap met deze muizenval is de meest humane manier.


Makkelijk en hygiënisch
Muis of rat gevangen? Gooi het dode ongedierte met gemak in de groene afvalbak zonder daarbij de muis aan te raken. Je drukt simpelweg de achterkant van de klem in en hij gaat vanzelf open. Spoel hem daarna goed af onder de kraan. Haal het aasbakje er weer uit en vul het opnieuw met lokaas en je bent klaar voor de volgende.
Voordelen:

✔Effectief door het gevoelige plateau, 100% pakkans!

✔Veilig in gebruik

✔Makkelijk schoon te maken zonder vieze vingers

✔Zowel binnen als buitenshuis

✔Geschikt voor muizen, spitsmuizen en kleine ratten

✔Geen gebruik van gif

✔Makkelijk te gebruiken

✔Duidelijke handleiding op de verpakking

✔Herbruikbaar

✔Hygiënisch en duurzaamTips voor effectief gebruik van de vallen

Zo snel mogelijk van je ongedierte af en 100% pakkans? Volg dan de volgende tips:•Check de vallen dagelijks. Zo weet je meteen of je er één gevangen hebt en kun je de val opnieuw inzetten.

•Gebruik sterk ruikend lokaas zoals pindakaas of hazelnootpasta.

•Berg etenswaren goed op en zorg dat er geen etensresten achterblijven zodat de muizen niet afgeleid worden door andere geuren.

•Bepaal aan de hand van uitwerpselen en vraatsporen waar de muizen zich bevinden.

•Plaats de muizenval op strategische plekken langs de muur of wand.
•Plaats meerdere vallen om de pakkans te vergroten.

•Dicht gaten en kieren zoveel mogelijk af.
KOOP NU! Hoe langer je wacht met het bestrijden van ongedierte, hoe groter de overlast wordt. 1 vrouwtje kan wel 10x per jaar zwanger worden en tot wel 12 jongen per keer baren!

5

Diervriendelijke Muizenval - Rattenval - 6 Stuks - ongedierte

★★★★★
11,29
Bol.com
as of juli 31, 2021 7:24 am

Features

Afmetingen10 x 4,5 cm
Bereik1000 m
DiervriendelijkNee
Gewicht315 g
KleurZwart
MateriaalPlastic
Ongediertebestrijding tegenKnaagdieren
Product hoogte6 cm
Taal handleidingNederlands
Type valMuizenval
Verpakking breedte118 mm
Verpakking hoogte58 mm
Verpakking lengte232 mm
VerpakkingsinhoudMuizenvallen | 6 Stuks | 2019/2020 model
Voor binnen of buitenVoor binnen & buitenLast van muizen of kleine ratten? Met deze muizenval/rattenval ben je binnen de kortste keren van het ongedierte af. De val werkt eenvoudig en is veilig, duurzaam én hygiënisch. Bovendien is de val herbruikbaar. Het gevoelige plateau slaat krachtig dicht en staat garant voor een snelle dood van de muizen en/of ratten. Dit maakt het de beste muizenval voor ongediertebestrijding in en om het huis.

Belangrijkste voordelen:
► Gevoelig plateau, slaat krachtig dicht
► Geschikt voor het vangen van muizen en kleine ratten
► Herbruikbaar
► Eenvoudig in gebruik
► Hygiënisch en duurzaam
► Milieuvriendelijk
► Handleiding / gebruiksaanwijzing meegeleverd

Veilig en eenvoudig in gebruik
De muizenval is eenvoudig te gebruiken. Vul het aasbakje via de onderkant en zorg ervoor dat het aas niet boven de rand uitkomt. Leg het gewenste aantal muizenvallen neer, bij voorkeur langs de muren. Ten slotte span je de muizenvallen eenvoudig open met de hendel. Je vingers komen hierbij niet in de buurt van het plateau, wat de val veilig in gebruik maakt. Een handleiding wordt meegeleverd.


Tips voor een snelle dood van muizen en kleine ratten
Zeker weten dat je snel van je ongedierteprobleem af bent? Met onderstaande tips is een snelle dood van muizen en kleine ratten gegarandeerd! !

• Gebruik aas met een sterke geur, hier komt ongedierte sneller op af (bijvoorbeeld pindakaas).
• Berg etenswaren goed op, zodat het ongedierte niet wordt ‘afgeleid’ door andere geuren.
• Bepaal waar de muizen zich het vaakst bevinden. Dit kun je meestal zien aan de uitwerpselen.
• Verspreid de muizenvallen strategisch om zo de pakkans te vergroten. Ongedierte beweegt zich vaak langs muren, dus het is aan te raden hier enkele vallen te plaatsen.
• Stop eventuele gaten en kieren in de muren goed dicht.


Hygiënisch, duurzaam en milieuvriendelijk
Muis of rat gevangen? Je kunt het dode ongedierte hygiënisch in de vuilnisbak gooien, zonder dat je de dieren hoeft aan te raken. Je opent de val eenvoudig door de hendel naar beneden te drukken. In tegenstelling tot rattengif en muizenlijm is deze val milieuvriendelijk. Bovendien zijn de vallen gemaakt van duurzaam materiaal en kun je ze meerdere keren gebruiken.


Verbeterd product
Deze set bevat 6 duurzame, hygiënische en herbruikbare muizenvallen. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken met water. Ook komen je vingers nooit in de buurt van het plateau, wat het een veilig product maakt. Bovendien is de val krachtiger en gevoeliger dan ooit, met een pakkans van maar liefst 100%! Snel en efficiënt ongedierte bestrijden? Dan is dit gegarandeerd de beste muizenval.

6

Wonact - Diervriendelijke muizenval - 2 stuks - Rattenval - Voor binnen en buiten

★★★★★
17,95
Bol.com
as of juli 31, 2021 7:24 am

Features

Afmetingen32,5 x 7 cm
Bereik50 m
DiervriendelijkJa
Gewicht190 g
KleurZwart I 2 Stuks
MateriaalABS
Ongediertebestrijding tegenKnaagdieren
Product hoogte8 cm
Taal handleidingNederlands , Frans , Engels
Type valMuizenval
Verpakking breedte115 mm
Verpakking hoogte55 mm
Verpakking lengte173 mm
Verpakkingsinhoud2 Diervriendelijke muizenvallen inclusief handleiding en Wonact e-boek
Voor binnen of buitenVoor binnen & buiten

Heb je last van muizen of ratten en wil je ze op een diervriendelijke manier bestrijden? Kies dan voor deze duurzame muizenval van Wonact. De val is groot genoeg om al je ongedierte op vier pootjes te vangen, van huismuis tot bruine rat en eekhoorn. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je het beestje pijn doet: de dieren lopen in de val en de valdeur sluit achter hen. Na je vangst kun je de levende dieren terugplaatsen in de natuur. De val is eenvoudig in gebruik en kan zowel binnen als buiten worden gezet.

Belangrijkste voordelen:

Diervriendelijk vangen van muizen en ratten
Veilig voor huisdieren en kinderen
Gemakkelijk in gebruik
Herbruikbaar
Kan in de vaatwasser
Inclusief handleiding en eBook
1 jaar garantie
Unieke after-sales service

Het grote voordeel van bestellen bij Wonact
Wonact garandeert de beste after-sales service en kwaliteitsgarantie. Bij je aankoop ontvang je een eBook boordevol tips en praktische informatie over het vangen van muizen. Heb je hulp nodig of heb je vragen over het product? Na het plaatsen van je bestelling ontvang je onze directe contactgegevens. Ons after-sales team helpt je tot alle harige bezoekers weg zijn. Deze service verstrekken we geheel kosteloos.

Diervriendelijke muizenval voor binnen en buiten
De diervriendelijke muizenval van Wonact kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Eenmaal in de val, hebben de dieren genoeg zuurstof dankzij het ventilatierooster. De stevige aluminium achterzijde voorkomt dat de dieren zich uit de val kunnen knagen. Muis of ander knaagdier gevangen? Dan laat je het dier binnen een handomdraai vrij in de natuur. Je opent de val met een hendel en hoeft je vangst dus niet aan te raken.

Hoe zet je de muizenval?
Je zet de muizenval met het grootste gemak. Druk de zijkanten van de val in om de achterkant te openen en vul vervolgens het aasbakje met aas. Plaats de achterkant van de val terug en open de valdeur door de hendel naar achteren te trekken. Dat is alles! De val is klaar voor gebruik. Dankzij het diervriendelijke design is de val niet gevaarlijk voor huisdieren en kinderen.

Tips voor het diervriendelijk bestrijden van muizen en ratten
Zelfs als dierenvriend wil je snel van ongedierte als muizen en ratten af. Met deze tips kun je ze diervriendelijk bestrijden en weet je zeker dat je de knaagdieren levend vangt én vrijlaat. Ontdek bijvoorbeeld wat je in de muizenval moet gebruiken als aas, hoe vaak je de val moet controleren en welke aanpak het beste werkt.

 • Volg de keutels. Bepaal waar (de meeste) uitwerpselen liggen. Hier komen de dieren het vaakst en heeft je val het meeste effect.
 • Kies het beste aas. Sterk geurend en vers aas werkt het beste. Met name pindakaas werkt goed.
 • Houd het aas vers. Bedorven aas jaagt dieren weg. Vervang het aas elke dag en was dan ook het aasbakje goed af.
 • Beperk andere etensgeuren. Zo kunnen je ongewenste bezoekers het aas goed ruiken.
 • Gebruik handschoenen. Dit voorkomt dat jouw geur op de val zit.
 • Zet de val naast een muur. Muizen, ratten en eekhoorns lopen graag beschut langs muren. Daar heeft je val de grootste kans van slagen.
 • Ga strategisch te werk. Plaats meerdere vallen en verlaat de ruimte voor minstens een paar uur. In de avond en nacht heb je de meeste kans om een muis of rat te vangen. Het zijn immers nachtdieren.
 • Controleer de vallen meerdere keren per dag. De val is diervriendelijk, maar niet heel comfortabel. Controleer daarom regelmatig of je al een dier gevangen hebt, zodat je de levende muis, rat of eekhoorn snel weer kunt vrijlaten in de natuur.

Duurzaam en recyclebaar
In tegenstelling tot de traditionele muizenval, gif en plakstrips is deze val 100% diervriendelijk én milieuvriendelijk. Je kunt de val blijven hergebruiken. Alle muizen, ratten of eekhoorns gevangen en de val niet meer nodig? Dan hoef je je geen zorgen te maken over het milieu: het ABS plastic is recyclebaar.

7

Pest Reject - Ongediertebestrijding - Muizenval - Muizenverjager - Rattenval - Muizengif - Rattengif

★★★★★
13,50
Bol.com
as of juli 31, 2021 7:24 am

Features

Afmetingen7 x 5,5 cm
Aantal meegeleverde accu's/batterijen0
Gewicht130 g
Inhoud150 g
KleurWit
Ongediertebestrijding tegenKnaagdieren
Product hoogte7 cm
Taal handleidingEngels
Type ongediertebestrijdingsmiddelAfweermiddel
Verpakking breedte7 mm
Verpakking hoogte7 mm
Verpakking lengte5.5 mm
VerpakkingsinhoudUltrasonic Ongedierte Verjager

Ongediertebestijding dmv het stopkontact.

8

GuardX® Muizenval – 6 Stuks – Muizenklem – Rattenvallen – Ongediertebestrijding – Veilig Gebruik – Extra Sterk – Snelle Dood – Hoge Vangkans – Binnen en Buiten

★★★★★
14,95
Bol.com
as of juli 31, 2021 7:24 am

Features

Afmetingen11 x 4,8 cm
Bereik100 m
DiervriendelijkNee
Gewicht338 g
Inhoud338 g
KleurZwart , Groen
MateriaalABS
Ongediertebestrijding tegenKnaagdieren
Product hoogte5.6 cm
Taal handleidingNederlands
Type valMuizenval
Verpakking breedte115 mm
Verpakking hoogte49 mm
Verpakking lengte228 mm
Verpakkingsinhoud6 Muizenvallen
Voor binnen of buitenVoor binnen & buiten

Wil jij op veilige wijze ongedierte bestrijden? Met de GuardX® muizenvallen zijn ongewenste huisgasten verleden tijd! Waar sensorische ongediertebestrijding muizen slechts tijdelijk verjaagt pakt GuardX® het probleem écht aan. Onze rattenvallen zijn voorzien van een krachtig vangsysteem en verwijderen knaagdieren direct, zodat jij voor eens en altijd van jouw muizenplaag af bent.

Snelle doodDe GuardX® killbar klapt snel en krachtig dicht en doodt met scherp gekartelde tanden ongedierte op een snelle, pijnloze manier. Zo is de nare klus snel geklaard en wordt de muis van onnodig lijden gespaard.

100% pakkans De GuardX® muizenvallen zijn voorzien van een ultra gevoelig pedaal en worden al geactiveerd bij een gewicht van 9 gram! Zo reageert de val op de meest kleine muizen en ratten en ben jij verzekerd van een extreem hoge pakkans. Zet de val klaar, stel de ingebouwde springveren uiterst precies in en neem voor eens en altijd afscheid van ongedierte. Deze krachtige klemmen zijn bij muizen en kleine ratten te gebruiken en zijn geschikt voor binnen én buiten

Veilig & efficiënt Snijden traditionele muizenklemmen jou steeds in de vingers? Onze handige muizenvallen zijn schramvrij in te stellen. Met een uitneembaar bakje plaats je het aas op een veilige manier en houd je jouw handen pijnvrij en heel.

Tip: gebruik pindakaas Geen muis kan pindakaas weerstaan! Dit smeergoed ruikt voor muizen bijzonder lekker en zal bovendien bij lang gebruik niet gaan schimmelen

Jouw voordelen100% pakkans
✓ Veilig & hygiënisch in gebruik
✓ Uitneembaar aasbakje
✓ Krachtige klem
✓ Inclusief gratis e-book
✓ Compact design
✓ Ultra gevoelig pedaal
Niet goed = geld terug
✓ Snelle dood

Handig in gebruik➊ Verwijder het aasbakje.
➋ Plaats wat aas, bij voorkeur pindakaas.
➌ Bevestig het aasbakje.
➍ Plaats de klem en wachten maar!

Gratis E-bookOm jou de allerbeste resultaten te kunnen garanderen biedt GuardX® jou een gratis E-book vol handig tips en tricks. Zo leer je hoe je muizenvallen optimaal kunt gebruiken met een goede strategie en komt geen muis of rat jouw huis nog in.
De GuardX® muizenvallen zijn volledig gif- en lijmvrij!

Compact ontwerpJouw nieuwe muizenvallen zijn voorzien van compact ontwerp en liggen je na plaatsing niet langer in de weg. Zo verberg je de klemmen gemakkelijk bij bezoek van gasten en kun je ze na gebruik handig opbergen in kleinere lades of kasten.

Hygiënisch verantwoordDeze slimme rattenvallen zijn voorzien van een handige klem waarmee je het ongedierte zonder aanraking kunt verwijderen nadat je beet hebt. Duw de klem simpelweg open boven een afvalbak en verwijder het dier zonder ongemak.

Niet goed = geld terug!Ben je binnen 30 dagen niet tevreden met jouw aankoop of loop je tegen problemen aan? Wij betalen je het aankoopbedrag zonder probleem terug of zorgen voor een vervangend exemplaar.

Specificaties● Merk: GuardX
Afmetingen: 11.0 x 4.8 x 5.6 cm
● Aantal: 6
● Materiaal: ABS plastic

Bestel jouw GuardX® muizenvallen set vandaag nog en neem het heft in eigen handen!

9

Muizenval - 6 stuks - Rattenval - 100% pakkans – Duurzaam - Snel - Muizenvallen voor binnen en buiten

★★★★★
16,95
Bol.com
as of juli 31, 2021 7:24 am

Features

Afmetingen10,5 x 5 cm
Bereik35 m
DiervriendelijkJa
Gewicht269 g
Inhoud10 ml
Kleurzwart/geel
MateriaalPlastic
Ongediertebestrijding tegenKnaagdieren
Product hoogte1 cm
Taal handleidingEngels
Type valMuizenval
Verpakking breedte111 mm
Verpakking hoogte88 mm
Verpakking lengte155 mm
Verpakkingsinhoud6x muizenval
Voor binnen of buitenIndoor en Outdoor

Gegarandeerd een snelle dood voor muizen en kleine ratten. Kies voor deze moderne muizenval met 100% pakkans. Dankzij het extreem gevoelige triggerplateau kun je met gemak ongedierte zoals muizen bestrijden. De muizenval zetten is veilig en eenvoudig, je komt nooit met je vingers in de val. Muis gevangen? Dan gooi je hem in een handomdraai weg, zonder dat je hem hoeft aan te raken.

Belangrijkste voordelen:

✔ 100% pakkans
✔ Snel vangen van muizen en kleine ratten
✔ De val is herbruikbaar en gaat jaren mee
✔ Gemakkelijk om de val te zetten
✔ Je hoeft het dode ongedierte niet aan te raken
✔ 1 jaar garantie
✔ After-sales service
✔ Ontvang handige tips om de kans op succes te vergroten

Tips voor succes

✔ Plaats de val langs de muur of wand en nooit in een open ruimte. Muizen gebruiken muren om langs te bewegen omdat dit veilig voelt voor de muis
✔ Gebruik goed lokaas zoals: pindakaas, kaas of een blokje spek. Pindakaas heeft de grote voorkeur, omdat dit niet snel zal gaan schimmelen
✔ Zorg dat het lokaas goed in het cupje vastzit, hiermee voorkom je dat de muis het lokaas er makkelijk uit kan halen
✔ Controleer de vallen dagelijks, heb je na een aantal dagen nog geen muis gevangen? Probeer dan andere plekken
✔ Zet meerdere vallen tegelijk, dit vergroot de kans op succes aanzienlijk
✔ Denk aan uw kinderen en huisdieren, zorg dat de vallen op een veilige plek staan


100% pakkans
Het extreem gevoelige plateau van deze muizenval slaat krachtig dicht en zorgt voor een 100% pakkans. Door de gele bescherming om de val raakt de huid wordt niet beschadigd, wat bloedingen en nare geuren voorkomt. Je gooit de muis vervolgens gemakkelijk weg zonder dat je het hoeft aan te raken. Kortom, dit is de beste muizenval als je snel, gemakkelijk en gegarandeerd ongedierte zoals muizen en kleine ratten wil bestrijden.

Hoe werkt de muizenval?
Kies het gewenste aantal muizenvallen en vul de aasbakjes. Plaats de vallen vervolgens op plekken waar je vaak ongedierte of keutels van ongedierte ziet. Het beste is om vallen langs muren en wanden te plaatsen. Span vervolgens de muizenvallen gemakkelijk open met de hendel. De val is zeer veilig in gebruik, omdat het niet nodig is in de buurt te komen van het voer plateau.

Hygiënisch en duurzaam
Muis of kleine rat gevangen? Dan gooi je het ongedierte in de vuilnisbak zonder dat je de dieren hoeft aan te raken. Dit maakt het een hygiënische keuze. In tegenstelling tot rattengif en muizenlijm is deze val milieuvriendelijk. Bovendien zijn de vallen gemaakt van stevig materiaal en keer op keer herbruikbaar, je kunt ze met water wassen en jarenlang opnieuw gebruiken.

Moderne upgrade
Deze set bevat 6 muizenvallen met een 100% pakkans. De vallen hebben een simpel ontwerp en lijken op de traditionele muizenval. Echter heeft deze val een moderne upgrade, wat je terugziet in het stevige materiaal en ongekend gevoelige triggerplateau. De val klapt krachtig dicht, waardoor gevangen ongedierte met geen mogelijkheid meer loskomt. Deze muizenval is de beste koop wanneer je snel en efficiënt ongedierte wilt bestrijden.

10

Rhinoceros Muizenval Diervriendelijke Muizenvallen Voor Binnen En Buiten - Rattenval - Premium versie 2020

★★★★★
12,95
Bol.com
as of juli 31, 2021 7:24 am

Features

Afmetingen31,5 x 6 cm
Bereik1 m
DiervriendelijkJa
Gewicht284 g
Inhoud100 ml
KleurZwart
MateriaalKunststof , Plastic
Ongediertebestrijding tegenKnaagdieren
Product hoogte8 cm
Taal handleidingNederlands
Type valMuizenval
Verpakking breedte88 mm
Verpakking hoogte83 mm
Verpakking lengte330 mm
Verpakkingsinhoud1x Humane diervriendelijke muizen/rattenval van Yzare.
Voor binnen of buitenVoor binnen & buiten

Diervriendelijke muizenval kopen? Dat is zeer verstandig, de muizenval van Yzare is een Humane manier om muizen en ratten te vangen. We weten hoe vervelend het is om last te hebben van een rattenplaag, maar vanaf nu maken deze ongedierte geen enkele kans!

Plaats binnen 1 seconde aas in het bakje en wacht op je vangst! In deze Trip Trap vang je 1 muis per keer. Zodra de muis naar binnen is gelopen kan hij er niet meer uit en is ontsnappen onmogelijk.

Nadat je een muis of rat gevangen hebt kun je deze zonder aan te raken vrij laten in de natuur, hygiënisch en geen bacteriën! De muizenval is zo ontworpen dat je hem meerdere keren kunt gebruiken.

Voordelen van deze Yzare Muizenvallen:
Diervriendelijk: Je kunt eindelijk op een effectieve manier van je rattenplaag afkomen zonder een dier te doden.

Veilig: Ten opzichte van andere muizenvallen is deze muizenval 100% veilig. Je hoeft je niet zorgen te maken dat je vingers tussen de muizenval komt. Kindvriendelijk, zo veilig dat kinderen zelfs deze muizenval kunnen zetten.

Hygiënisch & herbruikbaar : Nadat je een muis of rat gevangen hebt, kun je de muizenval zo onder de kraan schoonspoelen en hergebruiken.

Kwaliteitsgarantie: We staan achter de kwaliteit van onze producten. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden 30 dagen niet-goed-geld-terug. 100% tevredenheidsgarantie voor risicoloos online winkelen!

Eenvoudig in gebruik: De muizenvallen zijn zeer eenvoudig klaar te zetten. Hieronder volgt een instructie:
Plaats aas in in de val op een plek die voor muizen pas te bereiken is als ze goed in de val gelopen zijn.
Plaats de muizenval op een plaats waar je de muizen of ratten veel gezien heeft.
Na vangst kunt u op een diervriendelijke manier de muis of rat vrijlaten.

Tip!: Het is verstandig de val tegen een muur aan te zetten, omdat muizen hier graag langs lopen.

wat zit er in je pakketje?
➜ 1x een diervriendelijke muizenval van het merk Yzare.


----> UPGRADE 2.0 (juni 2019) <----
Bij de voorgaande muizenval was te klein. Waardoor muizen gemakkelijk konden ontsnappen, ze werden niet gevangen.

Bij deze huidige generatie van Yzare muizenvallen is dit verholpen. Pas op voor goedkopere exemplaren die minder dan 31 cm lang zijn. In deze kleinere vallen komt het vaak voor dat de staart van de muis wordt afgesneden wanneer de luikdeur sluit. Bovendien is de ruimte erg klein en krap voor de muis totdat je ze loslaat.

Bestel nu deze muizenvallen, zo ben je ongedierte te slim af!

Muizenval - Rattenval - Ongedierte - Muizenklem - Muizenplaag - Rattenplaag - ongediertebestrijding - Val maken - Muis & rat vangen - Muizen & Ratten

Conclusie

Dus dat waren een paar van de beste Rattenval. Echter, als u verward bent over welke u zou moeten kopen, dan stel ik voor dat u een kijkje neemt naar de functies en wat de behoeften zijn die u wilt vervullen. Elk van deze Rattenval biedt u uitstekende prestaties. Bovendien krijgt u veel comfort. Er zijn ook een heleboel functies die u zult terugvinden bij deze Rattenval. Dus ga je gang, bekijk ze en zie wat de beste optie voor u is.

Voel je vrij om contact met ons op als u vragen heeft over onze blog of recensies. We zijn blij om u te helpen met uw aankoopbeslissing op elke manier die we kunnen.

Plaats een reactie