Beste Externe DVD Brander

Bent u op zoek naar het meest voordelige Beste Externe Dvd Brander? Hier zijn we met tal van opties voor u. Dit zal een geweldig Externe Dvd Brander blijken te zijn voor het vervullen van al uw eisen. Vergeet uw verwarring en word verlost van uw twijfels. Met deze Externe Dvd Brander zult u in staat om gemakkelijk te voldoen aan uw behoeften zonder enige moeite. U kunt aankoopbeslissingen nemen zonder enige aarzeling.

Dit is iets wat u misschien nog nooit eerder heeft gehoord of meegemaakt. U zult het leuk vinden om de kenmerken van deze Externe Dvd Brander te kennen. Het zijn ongewone die u bevredigende resultaten zullen geven. Met de grote verscheidenheid van Externe Dvd Brander beschikbaar voor u, zou u niet in staat zijn om enig verschil te zien. Het selecteren van een van de ontelbare kan de moeilijkste taak voor u lijken. Maar wij verzekeren u dat u voldoening zult krijgen door de Externe Dvd Brander te kopen.

Een klant moet rekening houden met verschillende factoren die van invloed zijn. Fluctuerende prijzen, niet te onderscheiden kenmerken, prestatieniveaus, doeltreffendheid, beoordelingen en klantenbeoordelingen zijn degenen die de koopbeslissingen van de consument beïnvloeden. Ook kan dit nog verwarrender zijn door de aanwezigheid van concurrentie op hoog niveau in de markt. Een koper wordt ofwel dement of chaotisch.

Maar, door het investeren van bijna 40 uur hebben we een lijst van Beste Externe Dvd Brander voor u uitgewerkt met goed onderzoek en analyse. Door het onderzoeken van de producten van de concurrent en substituten, juiste bevindingen van feiten, en exploratie, bieden wij u de meest geschikte Externe Dvd Brander voor u. Wij verzekeren u tevredenheid bij het gebruik van deze aangezien zij worden vermeld na de analyse van de deskundige met juiste kennis en bewustzijn. Kies daarbij verstandig de meest geschikte Externe Dvd Brander.

Bekijk daarom de lijst, de kenmerken en bepaal wat u te doen staat. Vergelijk uw behoeften en match deze met de producteigenschappen en koop de meest geschikte voor u. De lijst zal u helpen de beste Externe Dvd Brander te kiezen die door ons wordt aanbevolen.

Dus hier gaan we!

Beste Externe DVD Brander

Beste Keuze
Verbatim externe slimline cd / dvd-brander - mobiel extern station, snelle gegevensback-up, met Nero Burn & Archive, zwart
€29,95
€49,95
24 new from €29,95
as of november 30, 2021 2:44 pm
Amazon.nl
Asus ZenDrive U7M externe dvd-brander (voor Apple MacBook & Windows PCs/notebooks, incl. 2x M-disk connectoren, Brandsoftware & Nero Backup App, M-Disc Support, USB 2.0) zwart
€39,00
8 new from €39,00
as of november 30, 2021 2:44 pm
Amazon.nl
Taidda-brander voor externe dvd-stations, energiebesparende USB 3.0-gegevensoverdracht Externe dvd-cd-branderdriver met sleuf voor Mac/Windows
€40,19
2 new from €40,19
as of november 30, 2021 2:44 pm
Amazon.nl
Apple USB SuperDrive
€103,99
Coolblue.nl
1

Hitachi-LG GP57EB40 Externe DVD/CD Speler en Brander Zwart

★★★★★
59,99
Coolblue.nl
as of november 23, 2021 11:46 am

Gebruik de Hitachi-LG GP57EB40 Externe DVD / CD Speler en Brander als je pc of laptop geen dvd-speler heeft. Je sluit de dvd-speler aan via usb-A. Deze LG past dus op vrijwel elke computer of laptop. De schrijfsnelheid is 8x, waardoor deze net zo snel is als een ingebouwde dvd-speler. Zo verlies je niet onnodig snelheid tijdens het lezen of schrijven van een cd of dvd via deze LG. De dvd-speler is geschikt voor zowel Windows als macOS.

2

Externe DVD-Brander, SAWAKE externe CD-/DVD-speler USB-A & USB C, DVD-drive voor Laptop, Mac, MacBook, Win10 / 8/7 / XP, Linux, MacOS, Vista, CD-drive met 5 poorten (2 USB-A, Micro-USB, SD, TF)

27,99
Amazon.nl
as of november 30, 2021 2:44 pm

Features

 • ➤ 【5-in-1 dvd-speler voor pc】 Het externe USB-cd-station is compatibel met USB 2.0 en USB 1.0. De cd-brander heeft 2 USB-poorten, 1 micro-USB-poort, 1 SD-sleuf, 1 TF-sleuf. U kunt tegelijkertijd 2 USB-poorten en micro-USB-poorten gebruiken, evenals TF-kaartlezers of SD-kaartlezers. (PS: SD-poort en TF-sleuf kunnen niet tegelijkertijd worden gebruikt. Micro-USB-poort is alleen voor opladen.)
 • ➤ 【ONDERSTEUNDE FORMATEN】 De externe cd-dvd-brander ondersteunt dvd-rom, dvd-r, dvd + r, dvd-rw, dvd + rw, cd-rw, cd-rom, cd-r, cd + r (w), VCD, SVCD. Zorg ervoor dat uw Windows Media Player de media-indelingen ondersteunt die u ziet. (Maar BLU-RAY, 3D, 4K, 2K van dvd kunnen niet worden gelezen!)
 • ➤ 【PLUG & PLAY】 Het cd-station heeft geen extra stuurprogramma's nodig, sluit het externe dvd-station rechtstreeks aan op uw USB-poort op de pc, waarna het dvd-stuurprogramma wordt herkend en uw gelukkige reis begint. Als de stroomtoevoer onvoldoende is, laadt u de dvd-drive op met een USB-kabel (meegeleverd). (Niet compatibel met USB-hub.)
 • ➤ 【Hoge compatibiliteit】 Het cd-station is compatibel met WINXP / 7/8/10, VISTA, Mac OS 8.6 of hoger en dient als de perfecte aanvulling voor APPLE / DELL / SONY / SAMSUNG / ASUS / ACER / HP, notebooks, ultrabooks , Pc's, desktops en andere merken zonder interne drive (niet compatibel met Windows98! De dvd-drive is niet compatibel met tv, tablet, autospeler, Chromebook, Surface Pro, Ubuntu.).
 • ➤ 【Compact en antislip ontwerp】 Dankzij het unieke ontwerp en de ingebouwde, geïntegreerde kabel kan de drive gemakkelijk in een zak of lade worden opgeborgen. De behuizing van de dvd-speler heeft 4 kleine rubberen voetjes, die trillingen verminderen en uitglijden op gladde oppervlakken voorkomen.
3

Hitachi-LG Slim Portable DVD Writer GP57EW40.AHLE10B

★★★★★
44,99
Coolblue.nl
as of november 23, 2021 11:46 am

Gebruik de Hitachi-LG Slim Portable DVD Writer GP57EW40.AHLE10B voor het spelen en branden van dvd's als je pc of laptop geen dvd speler heeft. Je sluit de dvd-speler aan via usb A. Deze LG past dus op vrijwel elke computer of laptop. De schrijfsnelheid is 8 keer, waardoor deze net zo snel is als een ingebouwde dvd-speler. Zo verlies je niet onnodig snelheid tijdens het lezen of schrijven van een cd of dvd via deze LG. De dvd-speler is geschikt voor zowel Windows als macOS.

4

Verbatim externe slimline cd / dvd-brander - mobiel extern station, snelle gegevensback-up, met Nero Burn & Archive, zwart

49,95
29,95
24 new from €29,95
Free shipping
Amazon.nl
as of november 30, 2021 2:44 pm

Features

 • De externe cd-brander is de perfecte aanvulling voor aansluiting op notebooks, ultrabooks en netbooks die geen optische drive hebben
 • De volledige compatibiliteit met alle gangbare schijfformaten, zoals dvd of cd maar ook de MDisc-archiveringstechnologie, maakt het mogelijk om bestanden op te slaan
 • Plaats eenvoudig de gewenste schijf in de brander en u kunt uw belangrijke bestanden organiseren, branden en archiveren met de meegeleverde software
 • De compacte en lichtgewicht Rewriter is nauwelijks groter dan een dvd en kan overal mee naartoe worden genomen omdat hij in elke zak past
 • De stroomvoorziening is via de USB-aansluiting, zonder omvangrijke adapter voor aansluiting en stroomkabel
5

Asus SDRW-08U7M-U Externe CD / DVD Speler en Brander Zilver

★★★★★
72,99
Coolblue.nl
as of november 23, 2021 11:46 am

Met de Asus SDRW-08U7M-U externe dvd writer beschik je altijd en overal over een cd- en dvd speler. Bekijk onderweg een dvd op je ultrabook, brand de vakantiefoto's naar een dvd'tje en stop hem daarna meteen weer in je tas. Met deze externe dvd writer is een dvd'tje branden kinderspel. Sluit dit model aan op de usb poort van je ultrabook, sleep de beoogde bestanden naar de dvd en de Asus 08U7M doet de rest. Bij aankoop ontvang je 2 gratis M disc schijven. M disc schijven gaan aanzienlijk langer mee dan reguliere M disks, handig om je foto's jarenlang veilig te bewaren.

6

Externe DVD Driver QueenDer USB 3.0 DVD-CD-Brander DVD+/-RW ROM Speler Draagbaar Ultra Slim Driver Ondersteuning Laptop/Desktop/MacBook, Windows XP/Vista/7/8/10, Mac OS (FG)

18,99
Amazon.nl
as of november 30, 2021 2:44 pm

Features

 • Plug and play: er is geen externe adapter nodig, extreem laag stroomverbruik. Geen voeding nodig, directe stroomvoorziening via USB-poort. Geen ingewikkelde installatie, eenvoudig te bedienen. Je kunt bestanden (muziek, foto's) rechtstreeks van een externe cd-station branden.
 • 【USB3.0-interface】USB 3.0-interface en is compatibel met USB 2.0 en USB 1.0. De geïntegreerde USB-kabel is ontworpen voor eenvoudige opslag en USB 3.0 biedt een stabielere prestaties en een hogere gegevensoverdrachtssnelheid.
 • 【Draagbaar design】Het bestaat uit slagvast ABS-materiaal, niet gemakkelijk te beschadigen, met antislip rubberen mat. Het volume is klein, het gewicht is licht en het geïntegreerde kabelontwerp is gemakkelijk te dragen. Geschikt voor zakenreizen.
 • 【Uitstekende prestaties】De QueenDer dvd-drive beschikt over een brandfunctie, die alle gangbare dvd-types en -modellen ondersteunt: DVD + R, DVD-R, CD-ROM, DVD-ROM, CD-R, CD-RW. DVD maximale lees- en schrijfsnelheid 8X, CD maximaal 24X. Met een krachtige foutcorrectie en ruisonderdrukking kan de schijf ook met cd's of dvd's omgaan als het schijfoppervlak bekrast is.
 • 【Compatibiliteit】Compatibel met Windows 2000 / XP / Vista / 7 / 8 / 10 / Mac OS-systeem, laptop, desktop en iMac, MacBook en andere laptops met USB-poorten. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen
7

Apple USB SuperDrive

★★★★★
103,99
Coolblue.nl
as of november 23, 2021 11:46 am

Sluit Apple USB SuperDrive via usb aan op je MacBook en je gaat vrijwel direct aan de slag met het branden en spelen van cd's en dvd's. Je hebt niet eens een adapter nodig. De SuperDrive pakt zijn stroom namelijk uit de MacBook. Dat is pas handig. Of je nu op kantoor, onderweg of ergens anders bent. Let op:Voor MacBook Pro-modellen met Thunderbolt 3-poorten (USB‑C) heb je een USB‑C-naar-USB‑adapter nodig (afzonderlijk verkrijgbaar) om Apple USB SuperDrive te kunnen gebruiken.Geschikt voor12 inch MacBook13 inch MacBook Air met Retina‑display13 inch MacBook Air11 inch MacBook Air13 inch MacBook Pro15 inch MacBook Pro21,5 inch iMac - Thunderbolt 3 (USB-C)21,5 inch iMac - Thunderbolt 227 inch iMac - Thunderbolt 3 (USB-C)27 inch iMac - Thunderbolt 2iMac ProMac ProMac mini Thunderbolt 3 (USB‑C)Mac mini

8

Asus ZenDrive U7M externe dvd-brander (voor Apple MacBook & Windows PCs/notebooks, incl. 2x M-disk connectoren, Brandsoftware & Nero Backup App, M-Disc Support, USB 2.0) zwart

39,00
8 new from €39,00
Free shipping
Amazon.nl
as of november 30, 2021 2:44 pm

Features

 • De optimale combinatie van innovatieve brand- en afspeeltechnologieën en buitengewoon mooi superplatte Zenbook-design
 • Inclusief 2x Bonus M-Disk onlines en M-Disk brandsoftware gegevens tot 1000 jaar veilig opslaan
 • Inclusief 6 maanden gratis onbeperkte opslag in de Asus Cloud
 • Met Disc Encryption II is het mogelijk om inhoud met een wachtwoord te beschermen en de zichtbaarheid van gegevens te verbergen
 • Inhoud: Asus SDRW-08U7M-U Zen Drive 2 externe ultra slim dvd-brander, USB-stroomkabel, Cyberlink Power2Go-software, PowerBackup software, E-Groen software, Nero BackitUp app voor praktische back-up via Smart Phone
9

Hitachi- LG Slim Portable Blu-ray Writer BP55EB40

★★★★★
94,99
Coolblue.nl
as of november 23, 2021 11:46 am

Gebruik de Hitachi- LG Slim Portable Blu-ray Writer BP55EB40.AHLE10B om Blu-rays te spelen en branden, wanneer je pc of laptop geen dvd speler heeft. Je sluit de Blu-ray-speler aan via usb A. Deze LG past dus op vrijwel elke computer of laptop. De schrijfsnelheid is 8 keer, waardoor deze net zo snel is als een ingebouwde dvd-speler. Zo verlies je niet onnodig snelheid tijdens het lezen of schrijven van een cd of Blu-ray via deze LG. De dvd-speler is geschikt voor Windows.

10

Taidda-brander voor externe dvd-stations, energiebesparende USB 3.0-gegevensoverdracht Externe dvd-cd-branderdriver met sleuf voor Mac/Windows

40,19
2 new from €40,19
Amazon.nl
as of november 30, 2021 2:44 pm

Features

 • Ondersteuning voor Windows2K / XP / 2003 / Vista / 7, Linux, Mac 10 OS-systeem, het interfaceontwerp wordt geleverd met een USB3.0-datakabel ingebouwd in de romp, plug en play, stabieler, geen zorgen meer maken over het verlies van datalijnen.
 • Ondersteuning van de energiebesparende modus met het INIC3609-schema. Compatibiliteit is goed. Inademingsontwerp: gebruik de arminvoermodus om de traditionele lademodus op te heffen. Plaats de helft van de schijf en laat deze automatisch inademen.
 • Ondersteuning van 1,5 Gbps SATA-I-interfacestandaard, ondersteuning van 3,0 Gb / s SATA-II-interfacestandaard, plug en play, handig en snel, compatibel met Apple-systeem / Windows-systeem.
 • Voor externe Apple USB SuperDrive optische drive; Optische drive voor het laden van een USB optische drive; Ondersteuning voor dvd 3.0 USB branden.
 • Standaard USB3.0-transmissie, achterwaarts compatibel met USB1.1, ondersteunt datatransmissiesnelheden tot 480 Mbit / s.

Conclusie

Daarom hebben wij, rekening houdend met de wensen en verlangens van de consument, de hele lijst van Beste Externe Dvd Brander voor u opgesomd. We hebben verschillende opties genoemd die geschikt zijn voor het gebruik door de klant. Bovendien kunt u deze Externe Dvd Brander als zinvol beschouwen omdat ze gebaseerd zijn op efficiënt onderzoek.

We hebben de gevarieerde lijst van Beste Externe Dvd Brander vermeld, samen met de functies die u zullen helpen het beter te begrijpen. We hebben geprobeerd om een balans te vinden tussen uw behoeften en de productiviteit van de Externe Dvd Brander. Bekijk de functies en het product tweemaal/driemaal en kies verstandig.

Ook helpt dit artikel u een betere kennis en gebruik van de Externe Dvd Brander te geven. Overweeg daarom alle opties, bekijk de kenmerken van Externe Dvd Brander, maak een lijst van de beste, en kies degene die het beste is voor uw gebruik. Wij bevelen Externe Dvd Brander aan als de nuttigste. Echter, als u onze aanbeveling negeert, dan kunt u ook Externe Dvd Brander selecteren. Dit artikel zal u zeker voorzien van een massa nuttige informatie bij het kopen van Externe Dvd Brander. De lijst is geschikt voor alle soorten verschillende gebruikers en toepassingen. Er is geen sprake van vooringenomenheid of onderscheid.

Daarom kunt u opgelucht vertrouwen op deze Beste Externe Dvd Brander en dubbelcheck de functies die u wenst aanwezig te zijn in deze Externe Dvd Brander evenals de functies die aanwezig zijn. Wij verzekeren u maximale tevredenheid met dit artikel.

4.1/5 - (78 stemmen)

Plaats een reactie