Beste Eeltverwijderaar

Bent u op zoek naar het meest voordelige Beste Eeltverwijderaar? Hier zijn we met tal van opties voor u. Dit zal een geweldig Eeltverwijderaar blijken te zijn voor het vervullen van al uw eisen. Vergeet uw verwarring en word verlost van uw twijfels. Met deze Eeltverwijderaar zult u in staat om gemakkelijk te voldoen aan uw behoeften zonder enige moeite. U kunt aankoopbeslissingen nemen zonder enige aarzeling.

Dit is iets wat u misschien nog nooit eerder heeft gehoord of meegemaakt. U zult het leuk vinden om de kenmerken van deze Eeltverwijderaar te kennen. Het zijn ongewone die u bevredigende resultaten zullen geven. Met de grote verscheidenheid van Eeltverwijderaar beschikbaar voor u, zou u niet in staat zijn om enig verschil te zien. Het selecteren van een van de ontelbare kan de moeilijkste taak voor u lijken. Maar wij verzekeren u dat u voldoening zult krijgen door de Eeltverwijderaar te kopen.

Een klant moet rekening houden met verschillende factoren die van invloed zijn. Fluctuerende prijzen, niet te onderscheiden kenmerken, prestatieniveaus, doeltreffendheid, beoordelingen en klantenbeoordelingen zijn degenen die de koopbeslissingen van de consument beïnvloeden. Ook kan dit nog verwarrender zijn door de aanwezigheid van concurrentie op hoog niveau in de markt. Een koper wordt ofwel dement of chaotisch.

Maar, door het investeren van bijna 40 uur hebben we een lijst van Beste Eeltverwijderaar voor u uitgewerkt met goed onderzoek en analyse. Door het onderzoeken van de producten van de concurrent en substituten, juiste bevindingen van feiten, en exploratie, bieden wij u de meest geschikte Eeltverwijderaar voor u. Wij verzekeren u tevredenheid bij het gebruik van deze aangezien zij worden vermeld na de analyse van de deskundige met juiste kennis en bewustzijn. Kies daarbij verstandig de meest geschikte Eeltverwijderaar.

Bekijk daarom de lijst, de kenmerken en bepaal wat u te doen staat. Vergelijk uw behoeften en match deze met de producteigenschappen en koop de meest geschikte voor u. De lijst zal u helpen de beste Eeltverwijderaar te kiezen die door ons wordt aanbevolen.

Dus hier gaan we!

Beste Eeltverwijderaar

Beste Keuze
1

Scholl Eelt Verwijderaar Elektrisch Blauw - Voetvijl - 1 Stuk

★★★★★
41,99
21,77
Bol.com
as of juni 21, 2021 4:54 pm

Features

KleurBlauw
Gewicht0,3 kg
GeslachtVoor unisex
Aantal meegeleverde accu's/batterijen4
Verpakking breedte160 mm
Verpakking hoogte67 mm
Verpakking lengte194 mm

Voor perfect gladde en zachte voeten zonder moeite gebruik je de Scholl Velvet Smooth Elektronische Eelt Verwijderaar Voetvijl. Deze elektronische voetvijl is ontwikkeld om thuis eelt te verwijderen en een professioneel resultaat te bereiken. De ultrafijne synthetische diamantkristallen scrubben je huid op natuurlijke wijze. Door rollers met microkorrels worden eelt en harde huid in een handomdraai verwijderd en zijn je voeten weer zichtbaar en voelbaar glad.De voetvijl is niet geschikt voor mensen die aan diabetes lijden of een slechte bloedsomloop hebben.

h2De voordelen van een Velvet Smooth Elektronische Eeltverwijderaar Voetvijl/h2• Verwijdert eelt en harde huid op effectieve en gemakkelijke wijze voor zijdezachte voeten
• Met vervangbare roller met extra scrubbende synthetische diamantkristallen
• Heel eenvoudig te gebruiken en ligt prettig in de hand
• Ideaal in combinatie met de Scholl Velvet Smooth Hydraterende Crème

h2Hoe gebruik je de Voetvijl?/h2De Velvet Smooth Elektronische Eelt Verwijderaar Voetvijl is heel eenvoudig te gebruiken. Maak regelmatige bewegingen, waarbij je lichte tot matige druk uitoefent op de harde huid of het eelt. Je ziet de dode huid verdwijnen. De harde huid of het eelt is binnen enkele minuten verwijderd.

iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/1JvbGyukTlI" frameborder="0" allowfullscreen/iframe

h2Hoe vervang ik een roller?/h2Vervang de kop van de elektrische voetvijl zodra je voelt dat de vijl minder goed werkt. Meestal is dit na ongeveer 12 beurten. De koppen kunnen meerdere malen worden gebruikt, afhankelijk van hoe vaak je ze gebruikt en hoe hard je huid/eelt is. Ze gaan langer mee als je ze na gebruik van de voetvijl afneemt en schoonmaakt.

iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/Gx5P3plAAqw" frameborder="0" allowfullscreen/iframe

Het a href="https://www.bol.com/nl/p/scholl-velvet-smooth-verwisselbare-roller-2-stuks-eeltverwijderaar/9200000024763814/"Scholl Velvet Smooth navulpakket/a bevat 2 Micralumina-koppen voor een perfect gladde huid.

h2Wil je een nóg beter resultaat? Gebruik dan de Scholl Velvet Smooth Serum of Crème/h2• Velvet Smooth Serum - Het vochtinbrengende a href="https://www.bol.com/nl/p/scholl-velvet-smooth-hydraterende-serum-30-ml-voetserum/9200000026813359/"Velvet Smooth Serum/a voor elke dag is speciaal ontwikkeld voor voeten met een droge huid die elke dag verzorging en intense hydratatie nodig hebben.
• Velvet Smooth Crème - De vochtinbrengende a href="https://www.bol.com/nl/p/scholl-velvet-smooth-hydraterend-voetcreme-60-ml-voetcreme/9200000026813357/"Velvet Smooth Crème/a voor elke dag is geschikt voor alle huidtypen en heeft een zachte niet-vette textuur, waardoor ze binnen een minuut door de huid wordt opgenomen.

img src="https://s.s-bol.com/imgbase0/imagebase3/large/FC/9/1/1/6/9200000039726119_5.jpg" width="420"

2
3

Footsteps Voetverzorging - Eeltsokken - Voetmasker - Eelt - Voetenmasker - Peel off masker

★★★★★
4,20
Bol.com
as of juni 21, 2021 4:54 pm

Features

KleurKleurloos
Gewicht0,1 kg
Aantal meegeleverde accu's/batterijen0
Verpakking breedte120 mm
Verpakking hoogte20 mm
Verpakking lengte179 mm

Last van huidverdikkingen, eelt of kleine kloofjes in je voelen? Ga droge en pijnlijke hielkloven en eelt aan met de eeltsokken van Footsteps!

Wat doen eeltsokken?
Eeltsokken zijn plastic sokken dat je aantrekt, voorzien van een speciale gel die overtollige harde huid losweekt.De gel versnelt het proces bij aanmaken van nieuwe huidcellen waardoor de bovenste laag loslaat en hierdoor ook eelt meeneemt. Binnen 5 tot 10 dagen laat het dode huid los en voelen je voeten weer jong en zacht aan.

Let op

 • Lees voor gebruik de verpakking
 • De eeltsokken maximaal 1 tot 2 uur gebruiken
 • Douchen of een voetbad nemen voor gebruik versnelt en verbeterd het proces.

Zachte voeten met eeltsokken van Footsteps, Bestel nu!

4
5

Scholl Voetvijl voor Harde Huid - 2 stuks - Grootverpakking

★★★★★
9,99
7,49
Bol.com
as of juni 21, 2021 4:54 pm

Features

Kleurwit | zwart
Gewicht0,1 kg
GeslachtVoor mannen
Aantal meegeleverde accu's/batterijenGeen
Verpakking breedte79 mm
Verpakking hoogte40 mm
Verpakking lengte302 mm

Met de Scholl Voetvijl Voor Harde Huid verwijder je eerst vlot en veilig harde huid op de hiel. Daarna maak je de huid weer glad en soepel. De vijl heeft namelijk twee zijden: een grove en een fijne. De vijl heeft een makkelijk vast te houden handvat en is wasbaar.

6
7

Scholl Voetvijl - Navulling Velvet Smooth - Extra Grof - 2 Stuks

★★★★★
19,99
12,54
Bol.com
as of juni 21, 2021 4:54 pm

Features

Kleurzwart
Gewicht0 kg
GeslachtVoor unisex
Aantal meegeleverde accu's/batterijen0
Verpakking breedte77 mm
Verpakking hoogte30 mm
Verpakking lengte147 mm

 • Twee rollers per navulverpakking
 • Met extra scrubbende synthetische diamantkristallen
 • Speciaal voor harde en hardnekkige huid
 • Vervang tijdig voor een continu optimaal resultaat
 • Voor gladde voeten in een handomdraai
Twee extra grove verwisselbare rollers voor de Scholl Velvet Smooth, de elektronische voetvijl, zorgt voor gladde voeten in een handomdraai. De rollers met langwerkende microkorrels zijn er nu met ultrafijne synthetische diamantkristallen die op natuurlijke wijze je huid scrubben.De draaiende kop van de Scholl Velvet Smooth Elektronische voetvijlverwijdert effectief en zacht, zelfs de meest hardnekkige huid. Gebruik de extra grove verwisselbare rollers van Scholl voor een perfect glad resultaat

8

Footsteps Eeltsokken - 1xpaar

★★★★★
6,29
Bol.com
as of juni 21, 2021 4:54 pm

Features

Kleurtransparant
Gewicht0,1 kg
Aantal meegeleverde accu's/batterijenGeen
Verpakking breedte121 mm
Verpakking hoogte23 mm
Verpakking lengte179 mm

Voor een extra zachte huid
Transparant
One size

Deze sokken zijn speciaal ontwikkeld om eeltplekken op je voeten al na het eerste gebruik te laten verdwijnen.

Footsteps Eeltsokken - 1xpaar

9

LifeWise Elektrische Eelt Verwijderaar - Elektrische Voetvijl - 60 Vervangbare Schuurpads - Netstroom Adapter

★★★★★
44,95
Bol.com
as of juni 21, 2021 4:54 pm

Features

KleurZwart
Gewicht0,4 kg
Aantal meegeleverde accu's/batterijenGeen
Verpakking breedte127 mm
Verpakking hoogte55 mm
Verpakking lengte228 mm

Heb je last van eelt op je voeten en wil je dat ze er weer verzorgd en glad uitzien? Verwijder het eelt dan van je voeten met de Elektrische eeltverwijderaar van LifeWise!

Na verloop van tijd kan er aardig wat eelt ontstaan op je voeten. Dit voelt niet zo lekker aan en het ziet er bovendien ook niet zo verzorgd uit. Met de elektrische eeltverwijderaar van LifeWise kun je eelt op grondige wijze van je voeten verwijderen zodat ze weer lekker zacht aanvoelen!

Functionaliteiten

 • 360 graden ronddraaiend oppervlak zodat je alle plaatsen van je voet kunt bereiken
 • Aanpasbare draairichting en draaisnelheid zodat je zelf kunt bepalen met welke sterkte je het eelt verwijdert, afhankelijk van de hoeveelheid eelt op je voeten
 • Vervangbare schuurpads voor extra hygiëne en zodat het ideaal is voor gebruik door het hele gezin
 • Stevig ontwerp zodat de Eeltverwijderaar goed in de hand ligt
 • Netstroom Adapter voor extra kracht en zodat je geen rekening hoeft te houden met het vervangen van batterijen of het opladen van een accu
 • Plug And Use zodat je de Eeltverwijderaar direct bij ontvangst kunt gebruiken

360 graden ronddraaiend oppervlak
De eeltverwijderaar heeft een ronddraaiend schuuroppervlak dat 360 graden kan draaien. Het ronddraaiende oppervlak maakt het eenvoudig om soepele bewegingen te kunnen maken zodat je op alle plaatsen van je voet het eelt eenvoudig kunt verwijderen. Het oppervlak is daarnaast groter dan de schuurrolletjes van de traditionele eeltverwijderaars waardoor je nog makkelijker alle plaatsen van je voet kunt bereiken!

Aanpasbare snelheid en draairichting
Met de afstandsbediening die in de kabel verwerkt zit, is de snelheid en de draairichting van het schuuroppervlak aan te passen. Afhankelijk van de hoeveelheid eelt onder je voeten kun je het schuuroppervlak sneller of langzamer laten draaien. De snelheid van het schuuroppervlak is aan te passen tot een snelheid van maximaal 1200 RPM (Rotaties Per Minuut). Hiermee ben je volledig eigen baas over de wijze waarop je de eeltverwijderaar gebruikt.

Vervangbare schuurpads
De eeltverwijderaar maakt gebruik van vervangbare schuurpads. In de verpakking worden 60 pads meegeleverd, voor een langdurig gebruik. Het pluspunt van de vervangbare schuurpads is dat het extra hygiënisch is, vooral als het apparaat door meerdere personen (binnen het huishouden) wordt gebruikt. Op deze manier hoef je ook niet per persoon een aparte eeltverwijderaar aan te schaffen.

Met de 60 meegeleverde schuurpads kun je een zeer lange periode vooruit. Mochten de schuurpads na verloop van tijd op zijn of als je graag een extra setje bij de hand wilt hebben, dan kun je altijd een extra setje van 60 schuurpads bijbestellen.

Stevig ontwerp van gepolijst legering
Veel eeltverwijderaars zijn gemaakt van standaard plastic en voelen daardoor niet zo kwalitatief aan. De eeltverwijderaar van LifeWise is gemaakt van een gepolijste legering waardoor het apparaat heel stevig en solide aanvoelt. De vorm is daarnaast zo ontworpen dat het apparaat heel lekker in de hand ligt.

Netstroom adapter
De eeltverwijderaar van LifeWise heeft geen accu of batterijen, maar werkt simpel en eenvoudig met een netstroom adapter. De netstroom adapter heeft een vermogen van DC 12V 1.0A. Een netstroom adapter heeft als grootste voordeel dat je het apparaat niet hoeft op te laden en direct klaar voor gebruik is. Een ander groot voordeel is dat er geen sprake is van batterijen die leeg raken. Vaak is het zo dat een apparaat minder krachtig wordt naarmate de batterijen bijna leeg zijn en niet meer dezelfde kwaliteit kan leveren als wanneer de batterijen helemaal vol zijn. Met de eelt verwijderaar van LifeWise is dit niet het geval.

Elektrische eeltverwijderaar van LifeWise

 • Zorgt voor een grondige verwijdering van eelt
 • Zorgt ervoor dat je voeten er weer glad en verzorgd uitzien
 • Direct bij levering te gebruiken
 • Eenvoudig in gebruik
 • 360 graden ronddraaiend schuuroppervlak zodat je makkelijk bij alle plaatsen op je voet kan komen
 • Aanpasbare snelheid en draairichting
 • Snelheid is maximaal aanpasbaar naar 1200 RPM
 • 60 meegeleverde schuurpads voor een langdurig gebruik
 • Stevig solide ontwerp
 • Geen accu/batterijen die leeg raken dankzij de netstroom adapter

Technische specificaties

 • Afmetingen: 10,2cm (lengte) x 4,5cm (breedte)
 • Voltage netwerk adapter: DC 12V 1.0A
 • In de verpakking: 1x LifeWise Elektrische eeltverwijderaar, 1x netstroom adapter, 1x afstandsbediening, 60x vervangbare schuurpads

10

Vibrix® Elektrische eelt verwijderaar met stofzuigsysteem en 3 gratis vijlschijven - Krachtige motor 2500rpm - USB oplaadbaar - Model 2021 - Revolutionair in zijn aanpak

★★★★★
31,95
Bol.com
as of juni 21, 2021 4:54 pm

Features

Kleurwit groen
Gewicht0,4 kg
Aantal meegeleverde accu's/batterijen1
Verpakking breedte170 mm
Verpakking hoogte80 mm
Verpakking lengte204 mm

Met de Vibrix eeltverwijderaar krijgt u binnen enkele seconden mooi verzorgde en zachte voeten. Deze slimme elektrische eeltverwijderaar werkt met roterende vijlschijven en een ingebouwd stofzuigsysteem. Het ontdoet uw voeten van eelt en harde huid, zonder gedoe en ongemak, en nog belangrijker, zonder rommel! Het zuigt de losgekomen dode huidschilfers op en zorgt voor een hygiënische behandeling. Bovendien zijn batterijen niet meer nodig omdat dit apparaat usb oplaadbaar is.

Waarom de Vibrix eeltverwijderaar?

 • Elektrische eeltverwijderaar met ingebouwd stofzuigsysteem.
 • Zuigt dode huidschilfers onmiddellijk op in het apparaat zonder dat deze op de vloer belanden.
 • Zachte, gladde voeten binnen enkele seconden.
 • Pijnloos, veilig en makkelijk in gebruik.
 • 2 snelheden.
 • Roteert tot 2.500 keer per minuut (krachtigste motor op de markt).
 • Oplaadbaar, tot wel 90 minuten te gebruiken na één keer opladen.
 • Inclusief 3 vijlschijven (fijn, medium en grof) en 2 filters.
 • Inclusief USB-kabel.
 • IPX6 Waterbestendig.
 • Nieuwe vijlschijven zijn apart verkrijgbaar.
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding. (Amazon best seller)

Elektrische eeltverwijderaar met ingebouwd stofzuigsysteem

De Vibrix eeltverwijderaar werkt op een andere manier dan de meeste elektrische eeltverwijderaars. Vibrix eeltverwijderaar verwijdert eelt en harde huid door middel van een roterende vijlschijf die zeer snel, effectief en veilig te werk gaat. In de kop van het apparaat zit een ingebouwd stofzuigsysteem met verwisselbare filter die alle losgekomen dode huidschilfers op een efficiënte manier opzuigt. Zo voorkomt u dat uw vloer vies wordt. Eelt en droge huid verdwijnen binnen enkele seconden en u kunt direct genieten van heerlijk zachte voeten!


Roteert tot 2.500 keer per minuut (Krachtigste motor op de markt)

Het apparaat beschikt over 2 snelheden, laag en hoog. Met tot wel 2.200 rotaties per minuut in de lage stand en tot 2.500 rotaties in de hoge stand, zorgt de Vibrix eeltverwijderaar ervoor dat u snel zachte en gladde voeten krijgt. U houdt het apparaat simpelweg een paar seconden tegen de droge, harde huid en het wordt meteen op een veilige manier gevijld. Geheel pijnloos en makkelijk te gebruiken door het ergonomische design.


Geen losse batterijen nodig!

Met de Vibrix eeltverwijderaar heeft u geen losse batterijen meer nodig omdat het apparaat usb oplaadbaar is. Op één volle lading gaat het apparaat tot wel 90 minuten mee. Met de meegeleverde USB-kabel is het mogelijk om de Vibrix eeltverwijderaar op te laden via uw computer of stopcontact. Zo blijft u altijd verzekerd van een krachtig apparaat dat in iedere situatie moeiteloos uw voeten verzorgt, zonder dat u elke keer nieuwe batterijen hoeft aan te schaffen.


Inclusief 3 vijlschijven en 2 filters

De Vibrix eeltverwijderaar wordt geleverd met 3 vijlschijven en 2 filters. De vijlschijven zijn bedoeld om de huid zacht en glad te maken; bevestig simpelweg een van de vijlschijven op het apparaat en laat vervolgens het apparaat het werk doen. U heeft de keuze uit fijn, medium en grof. Het filter is bedoeld om de dode huidschilfers op te vangen; deze kunt u wassen en periodiek verwisselen.Gebruik

Reinig en droog je voeten. Druk één keer op de bedieningsknop. Het apparaat staat nu aan en is ingesteld op de laagste stand. De ledlampen lichten blauw op. Druk nogmaals op de bedieningsknop om de snelheid te verhogen. Ga voorzichtig met de schijf over de te behandelen delen van de voeten. Druk zachtjes en houdt de schijf maximaal 2 tot 3 seconden op dezelfde plek. Kijk daarna of de plek voldoende behandeld is. Herhaal deze stappen om het eelt volledig te verwijderen. De huidschilfers die loskomen worden opgezogen in het filter. Druk een derde keer op de bedieningsknop om het apparaat uit te schakelen. De led lampen zullen dan ook automatisch uitgaan.Wij van Vibrix staan achter de kwaliteit en kracht van onze producten. En een niet goed = geld terug garantie, dat betekent gratis retourneren. Wacht niet langer meer, en sluit je vandaag aan bij de duizenden tevreden klanten die je voorgingen!Specificaties:

▶ Inhoud verpakking: 1 x Elektrische eeltverwijderaar met 3 vijlschijven , 1 x usb kabel , 1 x borstel, 1 x handleiding, 1 x plastic beschermkapje

▶ Merk: Vibrix

▶ Materiaal: ABS

▶ Modelkleur: wit groen

▶ Afmetingen: 15,24 cm x 10,16 cm x 7,62 cm

▶ Gewicht: 160 gr

▶ Certificaten: CE, RoHS

▶ Batterij: 1 x 800mA

▶ Stekker: Type c , EU

▶ Lengte oplaadkabel: 1.1 meter

▶ Tijd tot volledig opgeladen: 45 min

▶ Input: 100-250V

▶ Output: 5V

▶ Wattage: 3W

▶ Kinderslot: Ja

▶ Nat en droog: Nee

▶ Geschikt voor: handen, voeten, ellebogen

ℹ Let op: Namaak producten. Vibrix is de originele verkoper van dit model.

ℹ Let op: de eeltverwijderaar is waterafstotend, NIET waterdicht. Gebruik niet onder de douche.

ℹ Tip: Voor extra zachte voetjes gebruik je voetencrème na het gebruik van de eeltverwijderaar.


Conclusie

Daarom hebben wij, rekening houdend met de wensen en verlangens van de consument, de hele lijst van Beste Eeltverwijderaar voor u opgesomd. We hebben verschillende opties genoemd die geschikt zijn voor het gebruik door de klant. Bovendien kunt u deze Eeltverwijderaar als zinvol beschouwen omdat ze gebaseerd zijn op efficiënt onderzoek.

We hebben de gevarieerde lijst van Beste Eeltverwijderaar vermeld, samen met de functies die u zullen helpen het beter te begrijpen. We hebben geprobeerd om een balans te vinden tussen uw behoeften en de productiviteit van de Eeltverwijderaar. Bekijk de functies en het product tweemaal/driemaal en kies verstandig.

Ook helpt dit artikel u een betere kennis en gebruik van de Eeltverwijderaar te geven. Overweeg daarom alle opties, bekijk de kenmerken van Eeltverwijderaar, maak een lijst van de beste, en kies degene die het beste is voor uw gebruik. Wij bevelen Eeltverwijderaar aan als de nuttigste. Echter, als u onze aanbeveling negeert, dan kunt u ook Eeltverwijderaar selecteren. Dit artikel zal u zeker voorzien van een massa nuttige informatie bij het kopen van Eeltverwijderaar. De lijst is geschikt voor alle soorten verschillende gebruikers en toepassingen. Er is geen sprake van vooringenomenheid of onderscheid.

Daarom kunt u opgelucht vertrouwen op deze Beste Eeltverwijderaar en dubbelcheck de functies die u wenst aanwezig te zijn in deze Eeltverwijderaar evenals de functies die aanwezig zijn. Wij verzekeren u maximale tevredenheid met dit artikel.

Is Het Nodig Om Na Het Vijlen Een Vochtinbrengende Crème Aan Te Brengen?

Na het gebruik van een voetvijl wordt het behandelde gebied vaak droog en gedehydrateerd. Dit is normaal en je hoeft je nergens zorgen over te maken, maar het is belangrijk om een vochtinbrengende crème aan te brengen. Er zijn merken die speciale producten aanbieden die worden verkocht in combinatie met de elektrische vijl en speciaal voor dit doel zijn ontworpen.

In ieder geval heb je geen specifiek product nodig. Wat het beste werkt om je voeten te herstellen na een pedicure sessie is een goede vochtinbrengende natuurlijke olie of boter, of een crème met een percentage ureum als ingrediënt – aangezien ureum een peeling effect heeft bij regelmatig gebruik.

Hoe Vaak Moet Dit Soort Vijl Worden Gebruikt?

De regelmaat waarmee je de vijl moet gebruiken is altijd zeer relatief, omdat deze van veel factoren afhangt. Om te beginnen hangt het af van de staat van je voeten. Voeten die lange tijd niet behandeld zijn en veel eelt hebben, zullen vaker bewerkt moeten worden. Het hangt natuurlijk ook af van de gevoeligheid van je huid.

Normaal gesproken is het raadzaam om je voeten in het begin twee of drie keer per week te vijlen.

Is Het Pijnlijk Om Een Elektrische Voetvijl Te Gebruiken?

Nee, helemaal niet. Traditionele metalen of puimsteenvijlen kunnen te abrasief zijn voor de gevoelige huid, maar elektronische vijlen zijn zo ontworpen dat ze bijzonder zacht zijn voor de huid zonder deze te veel te exfoliëren. Bovendien hebben ze meestal verschillende rollen of snelheden om aan de behoeften van elke huid te voldoen.

Het kan echter gebeuren dat je voeten geïrriteerd raken als je ze te vaak of te lang vijlt. Je moet je vijl even laten rusten als je verwondingen, blaren, zonnebrand of ander voetletsel oploopt. Als je tijdens het gebruik van het apparaat pijn voelt, raden wij je natuurlijk aan om te stoppen met het gebruik ervan.

Kunnen Diabetici Gebruik Maken Van Elektrische Voetvijlen?

Als je diabetes hebt, moet je dit aan je arts vragen.

Plaats een reactie